„Magyarország a legelutasítóbb a kulturális különbségekkel szemben” – az OECD adatait elemzi Niedermüller

2020. szeptember 4. 18:20
„Az Orbán kormány idegenellenes, bevándorlásellenes, antiszemitizmust, cigányellenességet eltűrő, a melegeket megbélyegző, kirekesztő, mindezt durván és alantas módon kihasználó politikája ide vezetett” – kommentálta az adatokat a VII. kerület DK-s polgármestere.

Közösségi oldalán osztotta meg az OECD egyik grafikonját Niedermüller Péter. A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet ábrája azt mutatja meg, hogy az egyes országok társadalmai mennyire nyitottak a kulturális, társadalmi sokféleséggel szemben.

„Az adatok pontosan mutatják, hogy Magyarország messze a legelutasítóbb a kulturális különbségekkel szemben. De ami ennél is drámaibb, hogy 2008 és 2018 között 40 százalékponttal csökkent a sokféleség társadalmi elfogadottsága Magyarországon. Az Orbán kormány idegenellenes, bevándorlásellenes, antiszemitizmust, cigányellenességet eltűrő, a melegeket megbélyegző, kirekesztő, mindezt durván és alantas módon kihasználó politikája ide vezetett. Innen kell majd újrakezdenünk 2022-ben” – kommentálta az adatokat a VII. kerület DK-s polgármestere.

Emlékezetes, hogy a DK politikusa az év elején rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, hetero, keresztény embereket. Kijelentése akkora port kavart, hogy január végén tüntetést is tartottak az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt.

Nyitókép: MTI Fotó, Kelemen Zoltán Gergely

Összesen 166 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mivel kulturális különbségekre hivatkozva bizonyos kultúrák elvették, ellopták az ország kétharmadát Magyarországnak, az lenne természetellenes, ha ennek nem lenne következménye.
Persze, a Niedermüller-szerű gyíkember-demokraták szerint ez lényegtelen.
Mármint Magyarország szétfosztása.

Niedermüller ebben a témában jobb, ha hallgat, az ATV interjúja után . A Judapestező Bírót nem ítélte el, a zsidókat támogató sok intézkedést elhallgatja. Niedermüller, azért a pofátlanságnak is van határa!

Azt kihagyta, hogy Mo a legelutasitobb az adósság meg nem fizetése mellett azt. Különösen elutasítjuk, ha valaki betegséget hazudva megszökik a teljesítés elől

Láttam én is ezt az OECD ábrát, eléggé nevetséges Móriczkaábrának néz ki.

Valamikor nagyon befogadóak voltunk, ráment országunk kétharmad része.

Mondj néhány népcsoportot!
Cigány, zsidó, betolakodó muszlim?
Érdekes, hogy a környező országok Magyarországon élő nemzetiségeivel nincs problémánk, még úgy sem, hogy az ott élő magyarokat nem szeretik.

Niedermüller Péter hibásan értékel. A grafikonról az olvasható le, hogy a magyar nép a legösszetartóbb nemzet. A kis piros csikk pedig azokat jelöli, akik a magyar nemzetet megtagadják és a magyarokat kirekesztik. Ilyen a DK, MSZP, MOMENTUM.

Nem az OECD adatai, a Gallup World Poll felmérés adatai.

Horvát-Szlavónországot is beszámítva.

Adolf Hitlert éltető, Mandelát Mengelével keverő....

-Nincs arra elfogadható bizonyíték, hogy a másság növelné az emberséget. Freud szerint pont ellenkezőleg, a zsidó történelem néhány negatív lélektani eredményt produkált. Az ilyen nép, jegyzi meg Freud, gyakran igazoltnak érzi a mások bántását.-
(Rothman - Lichter: Roots of Radicalism. Jews, Christians and the new Left (A radikalizmus gyökerei. Zsidók, keresztények és az új Bal), Oxford University Press, 1982, 113.old.)

Niedermuller egy rémisztő képződmény. Megkérem a mandit, hogy fotó nélküli cikkek jelenjenek meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés