Összekötött lepedőkkel mászott le a börtön tizenkettedik emeletéről egy gyilkossággal gyanúsított férfi

2020. augusztus 1. 10:34
Egy régi módszerhez folyamodott az erőszakos cselekményekkel vádolt Pablo Robledo.

Régi módszerrel szökött meg a gyilkossággal gyanúsított, 34 éves Pablo Robledo a cellatársával együtt egy oklahomai börtönből: az ablak kitörése után összecsomózott lepedők segítségével mászott le a a 12. emeletről. A cellatárs, Jose Hernandez  leeshetett körülbelül a 4. emelet magasságában. A rendőrök a földön találták meg, és azonnal letartózatták. „Robledót utólag látták a biztonsági kamerákon, amint kb. hajnali 5:25-kor már a börtönön kívül volt” – írja a hírről szintén beszámoló 444.hu.

Robledo különböző bűncselekmények, mint gyilkosság, fegyveres támadás, bántalmazás, családon belüli erőszak miatt már tavaly június óta ült. Tagadta az ellene felhozott vádakat, tárgyalása augusztus 31-én kezdődött volna.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bízott a textiliparban.

Tragédia, de Újbuda ilyen hely. minden megtörténhet, az is, h. egy kellemes kerület ennyire megszokhatatlan, hozzá nem illő nevet kapjon. Nem tudom, miért, de nekem ez olyan irritálóan modoros.
Vannak ott normális nevek, Lágymányos, Szentimre-város, Kelenföld, Gazdagrét, Őrmező. Mitől lesz ezek összessége pont Új-Buda? Vajon köztetszik-e ez a név?

Hála Istennek, legalább a gyerekek.... Szegény özvegy férj, remélhetőleg minden segítséget megkap majd. Elsősorban a gyerekek ellátásához kellene nagyon hamar profi és rendszeres segítség. Most megmutathatja az önkormányzat, h. mennyit ér.

Sors ellen nincs orvosság, sajnos.

A filmben ez egy drámai groteszk sztori volt, itt sajnos, a valóság az, ami túl tudta szárnyalni az ebben az esetben egyáltalában nem tündér, hanem inkább szertelen képzeletet.

Reménykedjünk, h. az életben maradottak épségben megússzák és legyen elég lelki, fizikai segítségük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés