Újabb rekord a napi fertőzöttek terén Romániában, Iohannis kézmosásra szólította fel az embereket

2020. július 09. 14:44

A román államfő sajtótájékoztatóját nagy várakozás övezte, végül nem mondott semmi érdemlegeset.

2020. július 09. 14:44
null

Csütörtökön megdőlt a szerdai rekord Romániában: az eddigi legmagasabb napi esetszámot jelentették keleti szomszédunknál.

Az államelnök, Klaus Iohannis már tegnap belengette, hogy hogy nem zárja ki a szükségállapot visszavezetésének a lehetőségét, ha nincs más kiút. „Egy ország várta, hogy Klaus Iohannis milyen bejelentéssel készül, ehhez képest semmit nem mondott a csütörtöki  sajtótájékoztatóján”írja a Főtér.

A román államfő emlékeztette népét, hogy milyen jó munkát végzett a kormány az elmúlt hónapokban, felidézte a szigorító intézkedéseket, és elmondta azok értelmét. Végül felszólította a lakosságot, hogy tartsák be az alapvető járványügyi előírásokat, mossunk kezet, viseljünk maszkot, aztán a végén jó egészséget kívánt mindenkinek.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2020. július 12. 09:02
Hova jutott a világ, hogy a román miniszterelnök kézmosásra szólítja fel a románokat? román románnak farkasa. És hol lesz ennek a vége? Legközelebb már a vécét is le kell húzniuk?
Párhuzamos különvélemény
2020. július 10. 13:25
Minden héten kell kezet mosni a román népfinek?? Vagy elég csak ha nagyon koszos?
Kassai Laci
2020. július 10. 09:21
Bruhaha! A cím (vessző után) egyben igazi jó vicc. Hisz cigányok csak nyári és téli napforduló táján szoktak fürödni, meg kezet mosni.
Petkó Zsigmond
2020. július 09. 23:18
A szőrös talpukat kellene tisztán tartani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik