Hollik: A járvány megmutatta a baloldal és a Soros-hálózat „gátlástalan hazugsághadjáratát”

2020. június 28. 13:50
A koronavírus-járvány megmutatta, hogy a magyarok képesek az összefogásra – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján.

A koronavírus-járvány megmutatta a baloldal és a Soros-hálózat „gátlástalan hazugsághadjáratának” működését – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus hangsúlyozta: a koronavírus-járvány megmutatta, hogy a magyarok képesek az összefogásra, a közös védekezésre és azt is, hogy az országnak remek orvosai, ápolói, kutatói, rendőrei, katonái és mentősei vannak. Ugyanakkor a járvány megmutatta azt is, hogy a baloldal és a Soros-hálózat hogyan működteti gátlástalan hazugsághadjáratát, feltárultak azok a módszerek és az a hálózat, amellyel a Magyarország elleni támadásokat végrehajtják – tette hozzá.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az okok nyilvánvalóak: azért támadják Magyarországot, mert nemzeti elkötelezettségű kormánya van, ami zavarja „a haladó liberálisok és a baloldal” érdekeit. Úgy fogalmazott: „olyan baloldali bábkormányt akarnak ültetni hatalomba, amely kész kiszolgálni az idegen hatalmak pénzügyi és gazdasági érdekeit, és kész betelepíteni a migránsokat”.

Hollik István felhívta a figyelmet arra, hogy ezekhez a támadásokhoz az elmúlt 10 évben is minden alkalmat megragadtak, hiszen hazugsághadjáratot indítottak az alaptörvény, a nemzeti érdekeket érvényesítő döntések, a magyar gazdaságot védő és a bevándorlásellenes intézkedések miatt. Hozzátette: most a járványt is felhasználták a támadásokhoz, „telihazudták” a nemzetközi sajtót és az uniós testületeket a koronavírus-törvényről és a különleges jogrendről, azt állítva, hogy Magyarországon diktatúra van, valamint álhíreket gyártottak az egészségügyről, a rendőrségről, hogy megrendítsék a bizalmat a védekezésben részt vevő szervezetekben.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a „hazugsághadjárat csúcsa” egyértelműen az álmentőssel készített riport és baloldali kamuvideó volt. Ez megmutatta, hogyan működik a hálózat: az álmentős hazugságait először az álhírportálok, majd az egész baloldali média terjesztette a Klubrádiótól a Financial Timesig és az NBC Newsig forráskritika nélkül, majd beszálltak Soros-szervezetek és az egész balliberális globális média is Magyarország lejáratásába – hangsúlyozta. Hozzátette: a Soros NGO-k eközben arra biztatták az embereket, pereljék be a kórházakat. Végül azonban lebukott a baloldal és a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjárata, kiderült, hogy az egész álmentős sztori kamu – mondta.

Hollik István arra figyelmeztetett: „ne legyenek kétségeink, ők a hatalmat akarják, át akarják venni az irányítást Magyarország felett, ezért

újabbnál újabb álhírekkel próbálják majd lejáratni a Fidesz-KDNP kormányt”.

Hozzátette: ezért résen kell lenni, át kell látni az egész hálózat működését, hogy „ne dőljünk be” a baloldal és a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjáratának.

Hollik Istvánt arról kérdezték, hogy a szocialisták szerint a kormány cserbenhagyta a nyugdíjasokat, mert nagyobb lesz az infláció, így csökken a nyugdíjak vásárlóértéke. A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy reagált: a szocialisták jobb, ha a nyugdíjasokkal kapcsolatban csendben maradnak, hiszen ők vettek el tőlük egyhavi nyugdíjat. Hangsúlyozta: 2010-ben a Fidesz-KDNP kormány azt az ígéretet tette, hogy megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét és ezt teljesíti is.

Újabb álhírgyártásnak nevezte a szocialisták állítását, hangsúlyozva, hogy ha az infláció magasabb lenne a tervezett mértéknél, a kormány mindig kifizeti a különbözetet nyugdíjasoknak. Hozzátette: a járvány okozta gazdasági nehézségek ellenére a 13. havi nyugdíj fokozatos visszaépítésének fedezete – 52 milliárd forint – szerepel a 2021-es költségvetésben és a nyugdíjasok nyugdíjprémiumra is számíthatnak a gazdasági növekedés függvényében.

Arra a kérdésre, hogy nem kell-e újragondolni a futballra költött pénzek elosztását azt követően, hogy az új stadiont és kiemelt támogatásokat kapó, akadémiát is működtető Debrecen kiesett az NB1-ből, Hollik István úgy reagált: „nem, és nem kell politikát látni, ahol nincs”. Hozzátette: a kiesés pusztán annyit jelent, hogy idén volt tíz olyan csapat, amely jobb volt a Debrecennél.

(MTI)

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogyan a román egy foglalkozás, úgy a Sorosizmus is, csak sokkal több a pénze. A foglalkozása romány, az romány, és azon túl a nagy semmi...
A sorosizmus az emberek egymás ellenségévé tételéből él. Az ellenségkreálás a lételeme, különben éhen veszne és mindig a legnemesebb tönkretételére játszik.

Ezt írtad:
"Tarlós 195 projektet hajtott végre 8 év alatt."

A 2010 és 2018 között Budapesten megvalósult,
KIZÁRÓLAG a főváros által finanszírozott projektek száma: 68 (hatvannyolc).
(Ebben nincsenek benne azon projektek,
amiket mások (állam, EU, intézmények), vagy mások (állam, EU, intézmények) IS finanszíroztak.
Forrás:
https://budapest.hu/Documents/..

A kizárólag a főváros által finanszírozott projektek munkáit
nagy valószínűséggel (ha nem is Tarlós, de) a főváros végeztette el és felügyelte.

Az állam, illetve az intézmények által (is) finanszírozott munkáknál viszont lehet más a helyzet.
Persze, ha te ismered azokat a mások által finanszírozott projekteket,
amelyek munkáit BIZTOSAN Tarlós végeztette el és felügyelte,
akkor ne habozz megnevezni azokat...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés