Palesztin történész: Franciaország és Németország tíz éven belül iszlám köztársaság lesz

2020. június 14. 9:15
Ghassan Weshah palesztin történész úgy fogalmazott egy televíziós műsorban, hogy az Egyesült Államok összeomlik, helyét pedig az iszlám világ fogja átvenni.

Ghassan Weshah egy palesztin történész, aki rendszeres vendége a gázai központú Al-Aqsa TV-nek. Weshah legutóbbi kijelentései nemzetközi figyelmet eredményeztek, ugyanis nagy port kavartak. „A jövő a miénk lesz, az arab és az iszlám nemzeteké” – fogalmazott Weshah, aki szerint az Egyesült Államok „hamis kultúrával” vezeti a világot, ám folyamatosan omlik össze a „szabadság” gondolatával együtt. „Ennek a helyére egyetlen hatalom léphet, ami elvezetheti a világot: az iszlám” – folytatta gondolatát a történész.

Arra a kérdésre, hogy miért pont az iszlám fogja átvenni az amerikaiak helyét, Weshah úgy válaszolt, hogy csak ők képesek rá. A történész szerint Kína kultúrája csak határain belül értelmezhető a történelem kezdete óta, így hát ők nem alkalmasak a feladatra. „Tíz centiméterre nem terjeszkedtek túl soha határaikon” – fogalmazott. Weshah szerint a kínaiak ráadásul belterjesek, ráadásul mindent megesznek, ami mozog. Weshah végül arról is beszélt, hogy Franciaország, valamint Németország tíz éven belül iszlám köztársaság lesz. „Vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint német és a francia állampolgárok óránként térnek át az iszlámra. Vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint 24 óránként egy-egy templom mecsetté válik. Az iszlám kultúra nagy léptekkel halad előre” – fogalmazott a történész a műsorban.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Durva, de sok mindenben igaza van.
Mindez csak akkor válhat valóra, ha a németeknél és a franciáknál a mostani kurzus lesz hatalmon. De hátha nem! Csak akkor van remény.

Válaszok:
ÁrPi | 2020. június 14. 16:10

És még egy: miért kellett lemondani XVI Benedek pápát?
Miért nem lehetett vele enni Európa alkotmányába a keresztény gyökereket?
Nincs üldözési mániám, de úgy tűnik, valami terv szerint halad.

Én is nagyjából ezt akartam hozzátenni. A mohamedán vallásnak a gyökere az erőszakos terjeszkedés, de mindemellett merev és hatalomelvű, nincs meg benne az a befogadás és tanulási képesség, ami miatt a kereszténység kultúra létrehozta a kapitalizmust és a (klasszikus) liberalizmust.
Szóval az iszlám akár nyerhet is, de csak lezüllött szeméttelepet hagyna maga után, nem egy virágzó társadalmat.
Kíváncsi vagyok, hogy a nyugat-európaiak mikor fogják ezt megérteni.

Kínának sok ezer éves tapasztalata van abban, hogyan lehet egy óriási birodalmat hosszú távon, összeomlás nélkül irányítani. Hosszú távon ez teszi őket veszélyesebbé.

Miután a "Palesztin Hatóság"átvette Izraeltől Betlehem városát, a 60%-os keresztény lakosság 10%-ra csökkent, de Gázában sem jobb a helyzet. A palesztinnak nevezett araboknak van gyakorlatuk a kereszténység felszámolásában, így nem véletlen , hogy az EU támogatja egy sosem létezett, életképtelen 22. arab állam létrehozását,ahelyett, hogy a több millió km2-en fekvő arab területeken letelepítenék le a "palesztinokat".

Kína minden, csak nem kőkorszaki.

Raffay bizonyít, Romsics bukik.

A liberalizmus önzését, az egyén szabadságát mindenek felett adták némi jólétért cserébe. Pedig olyan egyszerű lenne belátni, hogy ez nem működőképes.

Igen, mi itt tényleg régóta írjuk. De ez nem jelenti azt, hogy a németek is szabadon leírhatják ugyanezt.
A véleményterror megakadályozza őket.

"Vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint német és a francia állampolgárok óránként térnek át az iszlámra. Vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint 24 óránként egy-egy templom mecsetté válik."

De az ördögbe is, hol vannak ezek, és kik írjak ennek az aktuálpolitizáló moszlim propagandista történész úrnak
ezeket a hiteles tanulmányokat?

Válaszok:
pollip | 2020. június 14. 17:37

A balliberalizmus és a bolsevizmus a fasizmus és nácizmussal együtt a Francia Forradalomból származik, a progresszió képviselői, mindben közös az, hogy a keresztény hit helyére az Államot akarta rakni. Egyik sem volt sikeres, mind hullahegyeket hagyott maga után.

Olyat rendszeresen hallunk, hogy templom mecset lesz, de hogy ez tömeges-e?

Tendenciózus a nyilatkozat, de elgondolkodtató. Kína szerepét illetően nagyon elnagyolt a vélekedése.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés