Jakab beverte az utolsó szeget

2020. április 25. 10:40

Apáti Bence
Magyar Nemzet

A 2020. április 25-én „Jakab beverte az utolsó szeget” címmel megjelent cikkünkben a Magyar Nemzetre hivatkozva valótlanul híreszteltük, hogy Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke azt írta egy Facebook-posztban, hogy a felvidéki magyarok nem is magyarok, így egészségügyi maszkok sem járnak nekik.

„Végül emlékezzünk meg a végérvényesen balliberálissá változott Jobbikról és annak elnökéről, Jakab Péterről, aki kedd délután egy olyan Facebook-poszttal verte bele az egykori jobboldali párt koporsójába az utolsó szeget, amelyben dacosan arról írt, hogy a felvidéki magyarok nem is magyarok, így egészségügyi maszkok sem járnak nekik. Így, ilyen Szabó Tímea-i posztokkal próbálja kicsi és léket kapott hajóját a balliberális pártokhoz manőverezni a Jobbik jelenlegi, amúgy Stockholm-szindrómában szenvedő elnöke.

A tagság pedig csak fogja a fejét. Amíg el nem kergeti.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "Jobbik" válsága dobta elnökként felszínre Jakabot, s Jakab tovább taszítja a mélységbe a "Jobbikot".

Válaszok:
Megtalálta | 2020. április 25. 13:08

A Jobbikról: kik, miért pénzelték eleve?

Igen, a mai Jobbik tagsága többségét valóban a volt MSZMP-s emberek alkotják. Több ilyen ismerősöm van, akik elmondták, hogy az MSZP és a DK mint neoliberális alakzatok már semmiben sem köthetőek az igazi baloldalhoz, annak árulói. Így maradt számukra a Jobbik.

Kedves balliberális barátaim, köztük momentumos ismerősök, most került a kezembe a Jobbik , Népítélet/?/ feliratú felvilágosító kiadványa. A címlapon Feri bilincsben, mellette balról Hiller, Lendvai, jobbról Kóka és Horváth.

A harmadik oldal alján Vona képe és üzenete: Egyre többen gyűlnek a Jobbik köré, ttrekész hazafiak, jobboldali egyesületek, szakmai szervezetek. Nemzeti szövetség kovácsolódik. Ön sem hiányozhat! A magunkfajtáknak - kedves balliberális zsidó testvéreim, akik most összeborultatok a maradék jobbikosokkal, mond ez valamit? - végre össze kell fogniuk!

Nincs ellentmondás a bevezetőben írottakkal. Ugyanis az MSZMP tagságának döntő része kemény antiszemita volt,s az maradt az MSZP-ben is, s most ezek jó része Jobbik szavazó lett.

Pontosan. Jakab már a párt álságának a "terméke". Szarik ő a pártra, ki akarja sajtolni belőle az összes pénzt, mielőtt szétesik és elsüllyed az egész.

Válaszok:
hátakkor | 2020. április 25. 15:44

...válságának...

Csurka István a MIÉP-pel összehozott egy radikális nemzeti pártot. A Jobbik rájuk telepedett ('Gyertek velünk!') és néha katolikusabb akart lenni a pápánál. Most már elég vékony jégre tévedt.

A Mozgalomnak mindig erős Klein-19 stichtje volt 2008-tól. Balóné, Chanad, Zázriwetz, KáGéBéla, Bánó, Bethlen, Gyafi Pártkelte futtatta meg. Aztán a Dobrev Klein kultuszügyi népbiztos asszony G.Lajos tévében.
Műanyag termék. Megtért Dobrev kazántestű keblére.

Jákob erősebb Skordát akar, mint amilyet Volner akart.

Gyuri bá most ráharapna a mai EU költségvetés 3 %-ra. A saját blogján írta le az újabb tervét.

Miféle tagság?
Ez egy üzenetrögzítős ballib marketingpártocska.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés