Horváth László: A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

2020. február 23. 16:18
A „szabad Gyöngyöspatáért” meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett – mondta a miniszterelnöki megbízott.

A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a „szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett. Ez azt jelenti, hogy a gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott erre a politikai akcióra – jelentette ki Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője vasárnap a kormány Facebook-oldalán elérhető videóban.

Horváth László azt hangsúlyozta: világossá vált, hogy a „Soros György által támogatott szervezetek” nem akarnak békés együttélést magyarok és cigányok között, és nem akarnak tisztességes, jó és igazságos válaszokat a meglévő problémákra. Az ő „receptjük” – emelte ki –, hogy először tudatosan gerjesztenek egy konfliktust, majd „harcba szólítják” a cigányságot a többségi társadalommal szemben.

„Ez tisztességtelen és elfogadhatatlan” – jelentette ki a miniszterelnöki megbízott. Hozzátette: számukra az a fontos, hogy az elmúlt években a cigányság többségének számára a segélyalapú életet felváltotta a munka- és tanulásalapú élet. Senkinek nem fogjuk engedni, hogy ezt a nehezen elért közös eredményt a saját politikai céljai miatt lerombolja – szögezte le Horváth László.

(MTI)

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A szabad Gyöngyöspatáért meghirdetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett - mondta a miniszterelnöki megbízott."

Ajánlom, az a busz elektromos busz legyen! Különben annyi a klímának!

Ha már bűntényt emlegetsz, az vajon mi, hogy Pártunk és kormányunk bojkottálja az érvényes bírósági döntést, miközben arról beszélnek, hogy egyesek "nem akarnak tisztességes, jó és igazságos válaszokat a meglévő problémákra".

Gőzöm sincs, hogyan lehetne segíteni Afrika, vagy példának okáért India ivóvíz-ellátását. Mármint persze, nyilván lehet valamicskét segíteni víztározókkal, egyéb módon, de nekem úgy tűnik, hogy a túlnépesedés az, ami legfőképp a problémákat okozza.

A kormány mellett van az igazság, s ezt a cigányok is érzik.

Hát persze: "...Több ezer ember vett részt a vasárnap délutánra meghirdetett Szabad Bíróság! Szabad Gyöngyöspata! nevű demonstráción Budapesten..."

Kell még valamit mondanom Ildikó?

Nemcsak undorító, még ennél is rosszabb...
A demonstrációt ugyebár Soros György úr barátai szervezték, akiknek Soros úr még pénzt is fizet ilyesmikért.
Soros úr társadalmi beágyazódottsága köztudott, budapesti zsidó család gyermeke.
Ilyenformán, a távol maradás nem más, mint Soros úr ellen tüntetés, ami egyértelmű: antiszemitizmus.
Tehát az Orbán-rezsim polgárai nemcsak undorítóak, de antiszemiták és egyúttal antiromák.
Két elnyomott nép, és a magyarok nem képesek felfogni és... fizetni...

Vajon a Párt rendezvényeire miért nem tömegközlekednek az emberek???????????

Ja, hogy azért fizetni kell? Kellemetlen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés