Teljes támogatás volt Kaleta Gábor mögött

2020. február 13. 9:37
A teljes külügyi bizottság egyhangúlag támogatta Kaleta kinevezését, köztük Gyöngyösi Márton, Mesterházy Attila és Demeter Márta is.

Az elmúlt napok híre volt, hogy a volt perui magyar nagykövet ellen gyermekpornográfia miatt emeltek vádat – emlékeztet a Magyar Nemzet. A lap arról ír: Kaleta Gábor a Medgyessy- és Gyurcsány-kormányok idején is komoly beosztású diplomata, sőt, konzul volt.

Emellett a teljes külügyi bizottság ellenzékestül egyhangúlag támogatta Kaleta kinevezését, köztük Gyöngyösi Márton, Mesterházy Attila és Demeter Márta is.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És akkor ez menti a pedofíliát?

Szerintem egy ilyen mocskos hajlam teljesen pártfüggetlen és ha ügyesen rejtőzködik simán átmehet egy biztonsági felülvizsgálaton vagy egy meghallgatáson, ahol a tagoknak eszébe sem jut az, hogy érintett lehet egy ilyen ügyben. ( Sokkal inkább olyanokra mennek rá, hogy tart-e szeretőket vagy nem zugívó vagy rejtett kábszeres-e.) Most is az amerikaiak buktatták le, egy pedofil hálózat felgöngyölítése során.

Mondjuk azt, hogy egyértelmű amerikai kezdeményezésre, de a kormányunk hatékonyan, profin lépett, a fickó ül vagy ülni fog, nálunk, nem Peruban, ami az országnak a megalázása volna, tehát valamit sikerült korrektül elintézni. Nincs itt semmi látnivaló.

Természetesen nem. Arról szól a cikk, hogy a ballib is vállaljon felelősséget és ne csak a fideszre próbálja meg áttolni a problémát.

Tessék? Mi vaaan?

"rajgy 2020. február 13. 10:51
2
Itt van a korábbi madridi nagykövet, aki ebben a cikkben leidiótázta a magyar operatőrnőt, és végig a hazug szír migráns pártját fogta egy keresztény, magyar anyával szemben.
https://www.elmundo.es/interna..

Ez a korábbi madridi nagykövet most a Fidesz listáján ül az európai parlamentben:
https://www.europarl.europa.eu.."

Elképesztő, miből próbálnak a másikra kenhető sz.rt keverni politikusok és politizáló újságírók. Egy pedofil hajlamú ember, ha nem hülye, akkor rejtőzködik. És ha képeket használ, nem gyerekeket, sokáig képes elrejteni a hajlamait, még titkosszolgálati átvilágítók elől is. Valószínűleg azon bukott le, hogy újabb és újabb képeket vett, akik pedig a képeket eladták, valóságos bűncselekményeket követtek el és nyomoztak utánuk. Egy ilyen esetnek semmilyen politikai értelmezése és vetülete nincs.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés