Politikai sorvezető Sodró Elizának

2020. január 5. 9:55

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Bizony, kedves Eliza, gratulálok a felismeréshez! Egész jó fele keresgél, úgy tűnik, kezdi megérteni, hogyan is működik a balliberális sajtó.

„És a végtelenségig lehetne sorolni, milyen képsorokat láthattunk az elmúlt napokban, de mégis, ezekről egy sort sem írt például a 444.hu. És ezen ponton érdemes felidézni a Madách téri tüntetésen felszólaló színművésznő gondolatait. Az egyébként liberális érzületű Sodró Eliza pár hete azt nyilatkozta 24.hu-nak, hogy bizonyos hírek nem jutnak el hozzá. Az általa olvasott sajtótermékek ugyanis egyszerűen nem írnak róla. Bán Teodóra vesszőfutását hozza fel példának és azt, hogy elképesztőnek tartja, hogy a margitszigeti szabadtéri színpad ügyéről egy Vidnyánszky Attila-interjúban olvasott először.

Diplomatikusan és roppant óvatosan úgy fogalmazott, idézem: »Persze biztos nem figyeltem eléggé, de talán azok az oldalak, amelyeket olvasok, nem foglalkoztak ezzel igazán.« Bizony, kedves Eliza, gratulálok a felismeréshez! Egész jó fele keresgél, úgy tűnik, kezdi megérteni, hogyan is működik a balliberális sajtó. Nyugodtan nézze át az elmúlt hét cikkeit!

Elvétve fog valamit találni arról, amiről fentebb írtam, azaz arról, hogy csak Franciaországban több mint ezer ­autót gyújtottak fel szilveszter éjszakáján. Mert, tudja, ők úgy gondolják, hogy az ilyen hírek csak felkorbácsolják az idegengyűlöletet, és mert ők úgy látják, hogy ha esetleg beszámolnának a migráció árnyoldalairól, arról, hogy ezeknek az arab származású fiataloknak eszük ágában sincs integrálódni, vagy arról, hogy Allahot éltetve harcolnak a zsidó–keresztény Európa ellen, akkor fennáll a veszélye annak, hogy Magyarország lakossága esetleg újra abba a hibába eshet, hogy megint megszavazza a tömeges és illegális migráció ellen küzdő Fideszt.

Ezt pedig a magát objektívnek hazudó balliberális sajtó nagyon nem akarja. És pontosan ezért nem írnak se a strasbourgi szilveszterről, se Bán Teodóra ügyéről. Meg még egy csomó mindenről. Mert még a végén kiderülne, hogy semmi sem olyan fekete és fehér, ahogyan azt láttatni akarják. A politikamentes kultúra hazugsága és a békés, túlképzett, háborús országokból Európába menekült szír tudósok meséje csak egyfajta történet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyetértek azzal a megállapítással, hogy 'a liberalizmus egy maszk, mely mögött nincs arc', még ha szerzője egyéb dolgai elítélendőek voltak is.

Keress rá az alábbiakat a ballib médiáknál:
Kerületek és pl Dunaújváros adóemelés a ballib önkormányzat által
Niedermuller megszökött No-bol az adósság megfizetése elől, aztán súlyos betegséget hazudott.
Ezek csak példák. Sok ilyen van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés