Karácsony a Tripen: Építőipari munkás nem lehet a klímavédelem élharcosa

2019. október 9. 10:52
Csuklyásokat hiányolt az Alföldi Róbert által moderált beszélgetésről Zugló polgármestere.

Budapest és a fővárosi fiatalok jövőjéről beszélgetett Karácsony Gergely fiatal ellenzéki politikusokkal egy budapesti rendezvényhajón. A színpadon – ahol Alföldi Róbert volt a moderátor – szó esett a közlekedésfejlesztésről, a közigazgatásról is az ifjúság- és oktatáspolitikai elképzelések mellett.

A beszélgetésen részt vett Orosz Anna, Barabás Richárd, valamint Bereczki Miklós, Kanász-Nagy Máté és Bakai-Nagy Zita. Utóbbi szerint olyan fővárost szeretne, ahol nem kötelező a politikáról tanulni, ahol nyugodtan megihatja a reggeli kávéját, és ahol nem azt olvassa eközben, hogy ki mennyit lopott. Őrsi Gergely szerint a fideszes politikusok helyett olyan fiatalok kellenek, akik ismerik a jelenkor járműmegosztó szolgáltatásainak a neveit.

Karácsony kijelentette: nem várja el egy építőmunkástól, hogy a klímaváltozás élharcosa legyen. Hozzátette: össze kell kötni a klíma- és a hónap végi válság elleni harcot. Egy múltkori esetre utalva megjegyezte: meglepő számára, hogy most nem ülnek egy másik hajóban csuklyás fiatalok, hogy megzavarják a rendezvényét.

Alföldi a beszélgetés során felelevenítette ecuadori tapasztalatait, és felhívta rá a figyelmet, hogy Ecuadorban – amely egyre nagyobb káoszba süllyed – elektromos kukásautók vannak, amely este 11-kor is csendesen viszi el a szemetet.

A nézők között ott ült Kunhalmi Ágnes is, aki a következő fotót posztolta Facebookra:

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A budapesti rendezvényhajón szex is volt, vagy csak stekszet osztogattak?

"Alföldi a beszélgetés során felelevenítette ecuadori tapasztalatait, és felhívta rá a figyelmet, hogy Ecuadorban – amely egyre nagyobb káoszba süllyed – elektromos kukásautók vannak, amely este 11-kor is csendesen viszi el a szemetet."

:D lúzer.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés