Még három tagállam csatlakozna a máltai menekültügyi megállapodáshoz

2019. október 8. 20:51
Írország, Luxemburg és Portugália is támogatja a Franciaország, Málta, Németország és Olaszország által kötött megállapodást.

Három tagállam jelezte csatlakozási szándékát a Földközi-tengeren kimentett bevándorlók elosztására vonatkozó máltai megállapodáshoz az európai uniós belügyminiszterek keddi luxembourgi tanácsülésén.

A találkozón informális napirendi pontként volt szó a Franciaország, Málta, Németország és Olaszország által egyelőre csak hat hónapra aláírt egyezmény esetleges kiterjesztéséről, és azt egyelőre egyedül Írország, Luxemburg és Portugália biztosította egyértelműen támogatásáról.

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs ügyekért felelős tagja hangsúlyozta, hogy a mostani ülés csupán az első lépés, további egyeztetésekre lesz szükség. Elmondta továbbá, hogy pénteken szakértői szintű tárgyalások lesznek az ügyben Brüsszelben.

(MTI)

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sverige jól lakott már mint a hörcsög.

A stréber Románia is bejelentkezik. 180 niggerre.

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs ügyekért felelős tagja hangsúlyozta, amennyiben Soros György szervezetei minden migráns férfi számára fehér nőt tudnak biztosítani, azzal megoldódik az integrációjuk kérdése és Európa megint nyer.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés