Ha a Fidesz helytartói maradnak, akkor kiárusítják a városok maradék vagyonát is

2019. október 7. 12:34

MSZP
MTI-OS
Október 13-án véget vethetünk a városi tulajdonok elherdálásának és a nyerészkedésnek.

„A budapesti fideszes polgármestereknek már papírjuk is van arról, hogy áron alul adják el az önkormányzati lakásokat. Most már csak a felelősséget kellene vállalniuk azért, hogy a kerületeteket súlyos milliókkal megkárosítva elherdálják az önkormányzati vagyont.

Azonban nemcsak az eladásokkal okoznak kárt a saját kerületüknek, hanem a bérbeadásokkal is, hiszen a budai várnegyedben rengeteg fideszes politikus, miniszter, Fidesz-közeli üzletember potom áron bérel ingatlant a fideszes önkormányzattól. Mindezt az ingatlanárak szempontjából, Budapest legdrágább kerületében. Olyan alacsony bérleti díjakat fizetnek, amiről a legtöbb budapesti még álmodni sem mer.

A fideszes ingatlanmutyi azonban nem csak Budapestet érinti. Szolnokon például, miközben több százan várnak arra, hogy önkormányzati lakáshoz juthassanak, addig a fideszes városvezetés nyomott áron eladja a város ingatlanjait a haverjainak, akik aztán már piaci áron értékesítik azokat.

Az MSZP szerint az a vezető, aki képes megkárosítani a városát, kerületét és annak lakóit, az erkölcsileg és politikailag is megbukott, és vállalnia kell tetteinek a következményeit. Október 13-án azonban elzavarhatjuk a Fidesz helytartóit, akik folyamatosan a saját városuk és annak lakóinak ellenében tevékenykednek, és véget vethetünk a városi tulajdonok elherdálásának és a nyerészkedésnek.”

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért az úgynevezett privatizáció elsőszámú haszonélvezőitől érdekes ilyesmiket olvasni. De hát vádold az ellenfelet azzal, amit te követtél el! Régi "európai demokrata" szabály.

Jaja.
Erre a derék Péterfalvira már 2012-ben is számíthattak Orbánék:

1.)
"Péterfalvi Attila aktívan közreműködött az adatvédelmi biztosi intézmény felszámolásában, egyeztetett a kormányzat oldalán, miközben még hivatalban volt a korábbi adatvédelmi biztos. A biztos eltávolítását később az Európai Unió Bírósága jogszerűtlennek ítélte, és tőle Trócsányi László igazságügyminiszter elnézést kért. Péterfalvi első intézkedései között töröltette a volt adatvédelmi ombudsman honlapját, és a Fidesznek kedvezőtlen „szociális konzultáció” ügyben hozott határozat visszavonásáról döntött. Mindez alapján Péterfalvi jelentős szerepet játszott a független adatvédelmi ombudsman intézményének felszámolásában, hozzájárulva a magyar jogállam egy fontos elemének kiiktatásához."

2.)
"Trócsányi László igazságügyi miniszter közleményben kért elnézést és fejezte ki sajnálatát Jóri András korábbi adatvédelmi biztos 2012-es elmozdítása miatt.

Az adatvédelmi biztos pozíciójának megszüntetésével kapcsolatban az Európai Unió luxmeburgi bírósága kimondta, hogy ezzel Magyarország megsértette az uniós jogot.

A magyar Országgyűlés 2012. január elsejei hatállyal elfogadta az új adatvédelmi törvényt, mely az adatvédelmi biztosi tisztség helyett létrehozta a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot. Az adatvédelmi biztosnak így megbízatási idejének lejárta, 2014 szeptembere előtt távoznia kellett tisztségéből. A hatóság élére az adatvédelmi biztosi pozíciót korábban betöltő Péterfalvi Attilát nevezték ki. Az adatvédelmi biztos tisztségnek az azt betöltő személy megbízatásának lejárta előtti megszüntetése miatt az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bíróságon Magyarország ellen.

Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bíróságának megállapítása szerint Magyarország megsértette az uniós jogot, mert idő előtt megszüntette az adatvédelmi biztos megbízatását. Az ítélet indoklása szerint a személyes adatok védelméért felelős hatóságok függetlensége megköveteli, hogy a tagállamok tiszteletben tartsák az adatvédelmi hatóságok megbízatásának időtartamát."

https://www.adatvédelem.hu/2014/07/bocsanatkeres-a-korabbi-adatvedelmi-biztostol/

331.741 VIEWS ma, 14-46-kor- amin Borkai elgondolkodhatna.
Vissza kell lépnie, még ma, minél hamarabb, annál jobb!
Ezzel megmenti a Fidesz-listát Győrben!
És így tisztességes, még egy pornótornásznak is.

És szocik, mi újság Kispesten?

Nem voltál képes az idézetekre ellenérvvel válaszolni,
te lelkendezésbe belehülyült proli.

Bård Jahangir Salvatici
Ez mi akar lenni?
Idáig még nem jutottam el.

Ha Borkai elmegy majd valamelyik iskolába és a diákok felteszik a kérdést:
Polgármester úr, miért jobb hátulról -
mit gondolsz, mit tud válaszolni?
Hogy kérdezd meg kisgultól?
A Fidesznek habozás nélkül az ilyen emberektől meg kell válnia.

Hogy ARRA érvekkel válaszolj, proli,
ha már egyszer a "válasz erre" szövegre kattintottál.

Ellentmondasz magadnak, proli,
de a fajtádra jellemző elvakultságodban észre sem veszed.

Jobb, ha tudod,
hogy a XIII. kerületet egy szoci polgármester, Tóth József vezeti,
na, ő Tarlós (igen, Tarlós!) felkérésére lett tagja a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés