A CNN megtagadta Trump két kampányvideójának sugárzását

2019. október 4. 8:15
Az elnök szerint az egész folyamat nem más, mint államcsíny.

A televízió csütörtök este azzal indokolta a döntését, hogy az újraválasztási kampány két elutasított videója nem volt tényszerű. A kampány egy harmadik reklámját azonban sugározni fogják – írja a hvg.

Az egyik videó Joe Biden volt alelnök, a demokraták pillanatnyilag legesélyesebb elnökjelölt-aspiránsa elleni vádakkal foglalkozott, a televízió illetékesei azonban közölték, hogy e vádak nem megalapozottak, ezért nem hajlandók sugározni. Ráadásul a videóban a „média-ölebekről” beszéltek, és közben a CNN műsorvezetőinek fotóit játszották be. A televízió vezetése közölte: elfogadhatatlannak tartja a munkatársai ócsárlását.

Trump államcsínyt sejt

A másik kampányanyag a Donald Trump és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közötti júliusi, vitatott telefonbeszélgetés kiszivárogtatójáról szólt, és a többi között megismételte Trump kijelentését, miszerint a felmentését célzó alkotmányos eljáráshoz (impeachment) szükséges vizsgálatok és az egész folyamat nem más, mint államcsíny.

A reklámok visszautasítása után az elnök kampánycsapata a CNN-t a Demokrata Párt PR-cégének nevezte. Tim Murtaugh kampányszóvivő közölte: a CNN álló nap Joe Biden védelmezésével foglalkozik, és ezért szerinte nem is meglepő, hogy az igazságot kimondó reklámokat nem sugározzák.

Csütörtökön este Joe Biden kampánya bejelentette: hatmillió dollárt szán reklámkampányra abban a négy tagállamban, ahol a jövő évben az első előválasztásokat tartják. A Biden-kampány televíziókban és internetes platformokon hirdet majd.
 

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az RTL meg leadta Toroczkait. :)

Az RTL nem támogat "szélsőséges" nézeteket. Csak a jóság, a megértés, ... :)
Kunczogó is azt mondta, amikor a Jobbik bekerült a parlamentbe, ha nem beszélnek róla, akkor nincs Jobbik. De egyből elővette a Jobbikot, amikor az a Fineszt bírálta.

Ez természetes. Amerikában ott vannak mindenütt, a nagyon "demokratikus" demokraták.

A demokraták beindítottak Trump ellen egy folyamatot, ami főleg Joe Bident fogja erodálni. Mert azt meg kéne magyarázni, hogy a Victoria Nuland 5 milliárd dollárja nyomán keletkezett káoszban hogyan kerülhetett az akkori amerikai alelnök fia a legnagyobb ukrán energetikai cég igazgató tanácsába? Csekély 50000 dolláros havi jövedelmezéssel. Láttunk már hasonló érdekességet, de Gerhardt Schröder előbb kivált a német politikából - mondjuk így - és csak azután ült be a Gazprom igazgató tanácsába.

Amikor Trumpon 20-25 éves üzleti adatokat, állítólagos moszkvai történéseket kérnek számon, akkor talán nem kéne elmenni egy volt amerikai alelnök hivatali idejében történtek mellett sem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés