A CNN megtagadta Trump két kampányvideójának sugárzását

2019. október 04. 08:15

Az elnök szerint az egész folyamat nem más, mint államcsíny.

2019. október 04. 08:15

A televízió csütörtök este azzal indokolta a döntését, hogy az újraválasztási kampány két elutasított videója nem volt tényszerű. A kampány egy harmadik reklámját azonban sugározni fogják – írja a hvg.

Az egyik videó Joe Biden volt alelnök, a demokraták pillanatnyilag legesélyesebb elnökjelölt-aspiránsa elleni vádakkal foglalkozott, a televízió illetékesei azonban közölték, hogy e vádak nem megalapozottak, ezért nem hajlandók sugározni. Ráadásul a videóban a „média-ölebekről” beszéltek, és közben a CNN műsorvezetőinek fotóit játszották be. A televízió vezetése közölte: elfogadhatatlannak tartja a munkatársai ócsárlását.

Trump államcsínyt sejt

A másik kampányanyag a Donald Trump és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közötti júliusi, vitatott telefonbeszélgetés kiszivárogtatójáról szólt, és a többi között megismételte Trump kijelentését, miszerint a felmentését célzó alkotmányos eljáráshoz (impeachment) szükséges vizsgálatok és az egész folyamat nem más, mint államcsíny.

A reklámok visszautasítása után az elnök kampánycsapata a CNN-t a Demokrata Párt PR-cégének nevezte. Tim Murtaugh kampányszóvivő közölte: a CNN álló nap Joe Biden védelmezésével foglalkozik, és ezért szerinte nem is meglepő, hogy az igazságot kimondó reklámokat nem sugározzák.

Csütörtökön este Joe Biden kampánya bejelentette: hatmillió dollárt szán reklámkampányra abban a négy tagállamban, ahol a jövő évben az első előválasztásokat tartják. A Biden-kampány televíziókban és internetes platformokon hirdet majd.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2019. október 05. 07:20
A cenzné + az ura ,trampli kapott ismét egy maflást! Remélhetőleg kirúgják a Fehér házból ezt a húgyagyú hülyét!
basatu
2019. október 05. 07:20
A cenzné + az ura ,trampli kapott ismét egy maflást! Remélhetőleg kirúgják a Fehér házból ezt a húgyagyú hülyét!
Tidal_wave
2019. október 04. 11:04
A CNN-nek kezd megkopni az egykori renoméja, már nem az a mindenki által elfogadott, mértékadónak mondott hírtévé, ami volt 10-20 évvel ezelőtt. A Fox News nézettsége is magasabb, mint az övéké...
zakar zoltán béla
2019. október 04. 11:03
Ékek és ellensúlyok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik