Fidesz: A „bevándorláspártiak” mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát a tagállamokon

2019. szeptember 23. 13:00

Gyurcsányékkal az élen sajnos a teljes magyar ellenzék is a bevándorláspárti erőket szolgálja az Európai Parlamentben – tette hozzá Halász János.

2019. szeptember 23. 13:00

Halász János úgy fogalmazott: a távozó bevándorláspárti Európai Bizottság és a vele szövetséges erők kényszerpályára akarják állítani a tagországokat és a novemberben felálló új brüsszeli testületet.

Hétfőn a francia, a német, az olasz és a máltai belügyminiszter egy olyan megállapodást készít elő, amely megalapozhatja a migránsok automatikus elosztását, ezt pedig rá akarják erőltetni a többi tagállamra és az uniós jogrendszerre is – mondta.

A frakciószóvivő szerint „a bevándorláspártiak nem nyugszanak”, egymást érik a kvóta bevezetését jelentő nyilatkozatok: meg akarják nyitni az olasz kikötőket, büntetni akarják a kvótát elutasító országokat, és „eközben Soros György ismét Frans Timmermansszal egyeztet, aki a bevándorláspárti európai baloldal első számú embere”.

Gyurcsányékkal az élen sajnos a teljes magyar ellenzék is a bevándorláspárti erőket szolgálja az Európai Parlamentben” – tette hozzá Halász János.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány és a kormánypártok ezután is a magyar emberek akaratát fogják érvényesíteni, és visszautasítják a kötelező migránskvótát. Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök is leszögezte, Magyarország betelepítési kvótát nem, csak hazaszállítási kvótát tud támogatni – zárta nyilatkozatát a fideszes politikus.

A szóvivőt megkérdezték arról, hogy hétvégén egy motorcsónakról megzavarták Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt beszédét, amire úgy reagált: semmi közük nincs az akcióhoz, de azon nem csodálkoznak, hogy sokan nem támogatják Karácsony Gergelyt és programját.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. szeptember 24. 11:50
Fidesz: A „bevándorláspártiak” mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát a tagállamokon" jönnek az antiszemita muzulmánok...de érdekes, hogy most hogy kussolnak a zsidók..
aleb19
2019. szeptember 23. 19:15
inkabb az allami penzen toboroztatott magyarul nem beszelo evi kb 60 ezer szerb/ukran magyaroktol munkahelyeket elvevo migrancsokat kellene kizsuppolni, hogy a berek ne fele annyira nojenek mint a lakasarak
zakar zoltán béla
2019. szeptember 23. 16:57
Se több!
Bástyaelvtárs
2019. szeptember 23. 16:35
Ezt a "bevándorláspárti" puskaport már ellőttétek kisfiam akkor mikor átbasztátok a híveitek azzal, hogy több ezer menekültet fogadtatok be miközben ment a propaganda arról, hogy "ide egy se kell". A kvóta szerinti 1300-at észre se vette volna a jónép ahogyan azt a 3-4ezret se látta senki akiket eldugdostatok szerte szét az országban. bevándorláspárti soros brüsszel migráns.... nem unjátok még? nincs más mondanivalótok a magyar lakosság számára mint ez a szar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik