Az olvasók Balázsy Pétert akarták Szombathely polgármesterének, de utólag megváltoztatták a szavazás eredményét

2019. szeptember 6. 15:59
A már lezárt végeredményt írhatták át a Czeglédy Csaba által alapított oldalon.

A Czeglédy Csaba által alapított nyugat.hu szavazást indított arról, ki legyen Szombathely új polgármestere. A lehetséges opciók Balázsy Péter, a Fidesz jelöltje, az MSZP-s Nemény András, valamint Koczka Tibor voltak.

A szavazást a fideszes Balázsy Péter nyerte, azonban a végeredmény a szavazás lezárását követően megváltozott.

Érdekesség, hogy amikor Balázsy a szavazás eredeti végeredményét megosztotta a saját közösségi oldalán, a helyi szocialista képviselő, Horváth Attila még kommentelt is: „Korrektebb lett volna, ha a végeredményt rakod ki. Nem sokkal kaptál ki. Nem kell szégyelned”. A baloldali politikus hozzászólásában az utólag megváltoztatott eredményre utalt, amely szerint Balázsy csupán második lett, hiszen a győztes az ellenzéki jelölt, Nemény lett.

Maga Czeglédy Csaba kommentben még rá is kontrázott: „Szép hely a második is, nem kell bánkódnotok – mondjuk nagyon igyekeztetek” – írja Czeglédy, aki ellen februárban emeltek vádat. A szombathelyi baloldal emblematikus alakja ellen különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás.

Szombathelyen egyébként a májusi európai parlamenti választáson simán nyert a Fidesz. A kormánypárt a szavazatok 52 százalékát bezsebelve előzte meg a Demokratikus Koalíciót, amely csupán 18 százalékot kapott. Nemény András pártja, az MSZP csak 8 százalékot kapott, így a helyi szocialistákat még a Momentum is megelőzte.

Portálunknak nyilatkozott Balázsy Péter, a Fidesz jelöltje: „Mindenekelőtt szeretném megköszönni a szavazók támogatását. Az igazi választás ugyan október 13-án lesz, de sokat mond és jól esik, hogy a nyugat.hu olvasóinak többsége is engem támogat. Megdöbbentem azon, hogy a szavazás lezárását követően a nyugat.hu-n megváltozott a végeredmény. Azt gondolom, hogy egy ekkora olvasótáborral rendelkező, két évtizedes múltra visszatekintő hírportál ilyet nem engedhetne meg magának. Én azért fogok küzdeni, hogy október 13-ig a kampány minden egyes napja a tisztesség és igazság jegyében teljen. Szombathelynek ugyanis a békétlenség helyett békére, a fejetlenség helyett pedig fejlődésre van szüksége. De legfőképpen valótlanság helyett a valóságra.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez jó!

Még a saját belterjes ballib olvasói közönségében is bukják a szavazást - erre hamisítanak...

"utólag megváltoztatták a szavazás eredményét"

Ez nem lehet meglepő és hírnek is gyenge. Az lenne a meglepő hír, ha nem hazudnának, csalnának, lopnának. Erre azonban esély sincs.

Ma reggel a Kossuth Rádióban Thürmer Gyula is mosléknak nevezte az ellenzéki koalíciót. Azt hiszem ez a legtalálóbb jelző, amit ezekre használni lehet.

Nem tudom megérteni, hogy minek kell változtatni, ha az új rosszabb mint a régi?
Például ez a hangyaszar méretű dátum, és idő a nevek mellett, az kinek jó? De komolyan!
Aztán, amíg írom a hozzászólást, miért olyan halványak a betűk, mintha a hypó kiszedte volna a színét? Ez azért van, hogy ne lássam, hogy mit írok, csak akkor amikor már elküldtem?
A legelső Mandi volt a legjobb. Az utána következő is gyengébb lett. Ez viszont egy selejt, még jóindulat mellett is! Ezért az újításért nemhogy nem fizetnék, hanem fizetést vonnék el.
Én nem vagyok a változások ellen, DE csak akkor, ha jobb mint a régi. Ez viszont távolról sem igaz.

Ez a barna szin valoban talalo erre a szar dizajnra

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés