Horn Gábor ma is ártani akar Tarlósnak

2019. július 1. 14:00

Horváth K. József
888
Horn a romboláshoz ért. Ahogy a Momentum és a DK is, azaz a volt SZDSZ mai klónjai.

„Tudjuk, az SZDSZ volt az, amely a rendszerváltoztatás utáni politikai hazugsággyár alapkövét tette le azzal, amit a fél országgal együtt Tarlós István is bevett. Főpolgármesterünk maga fogalmazta meg, hogy „elsősorban markáns rendszerváltó hangvétele miatt” lépett be a Szabad Demokraták Szövetségébe. Igen ám, de ahogy a szemenszedett hazugság kiderült, amikor magát a legnagyobb antikommunistának hirdető párt koalícióra lépett az MSZMP jogutódjával, a kommunista MSZP-vel, akkor Tarlós azonnal kilépett, Horn Gábor pedig ott maradt. Együtt – sülve-főve – a kommunistákkal.

Ha 1990-ben az SZDSZ az lett volna, aminek mutatta magát, akkor a taxisblokád-szervezés helyett örömmel koalícióra lépett volna az MDF-fel, a kisgazdákkal és a KDNP-vel, s több mint 4/5-ös (83,42%) többségükkel már akkor megkezdődhetett volna a rendszerváltás, nem pedig 30 évvel később. Mert a magyarság, így például a Dunántúl legnagyobb része a rendszerváltozásra szavazott, s nem sejtette, hogy az SZDSZ szélsőségesebb kommunista a szociknál, csak éppen antikommunistának hazudja magát. Pető Iván, Magyar Bálint, Horn Gábor és a többiek aljas képmutatásukkal harminc évet loptak el a magyarok életéből.

A polgári gondolkodású, vallásos családból származó Tarlós István 1990-ben jó szándékúan ugyan, de valóban tévedett, ám volt ereje korrigálni. Horn Gábor viszont a mai napig hazugságban él; soha nem ismerte el, hogy az SZDSZ anno igenis becsapta a választókat. Hogy Tarlós István hazafias érzelmei őszinték, hogy ő a nemzete, a magyarok oldalán áll, azt előbb polgármesteri, majd főpolgármesteri tevékenysége fényesen igazolja. Ezért szavaznak rá Budapesten azok is, akik politikailag nem biztos, hogy egyetértenek vele. A „tréfálkozó” Horn Gábort pedig éppen ezért dobták csapatával együtt a politika szemétdombjára. Szoktuk mondani: aki másnak vermet ás… Láthatjuk, Horn Gábor még akkor is vermet ás Tarlósnak, amikor maga már rég beleesett a gödörbe. Ehhez ért. A romboláshoz. Ahogy a Momentum és a DK is, azaz a volt SZDSZ mai klónjai.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"már akkor megkezdődhetett volna a rendszerváltás, nem pedig 30 évvel később"

Jövőre kezdődik a rendszerváltás? Ez nekem új.

A 888 fizet az ilyen színvonalú cikkekért? Nem rossz.

Ja. És először nem azért támadták Kádárt, mert véreskezű diktátor, hanem mert a marxizmus árulója. Magukat tartották a marxizmus tanai egyedül igaz ismerőinek, és ezért úgy gondolták egyedül ők hivatottak vezetni ezt az országot.

Én is megettem!
Ráadásul olyan kommunistaellenes dumát nyomtak, hogy a lámpavasra akasztgatás is volt benne. Valamelyik alapító tagjuk olyan beszédet mondott, hogy az már félelmetes volt!
Na onnan eljutottak oda, ahova jutottak. Nem sok hasonló ocsmány társaság van hozzájuk hasonló.

„Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét, egész politikai alkata megváltozott. Az államok halálos betegséget kaptak – vérmérgezést."
Nem minden államra hatott egyformán a liberalizmus, bár a fő vonalak azonosak.
Pl. a cseh államra kevésbé hatott, a magyarra - a rengeteg galíciai miatt - hatványozottan.
A mai kormány óriásléptékkel próbálja, nagyrészt eredményesen, a méreg hatását mérsékelni.

Akik nem élték meg az SZDSZ-t és viselt dolgait, azok felé lehet azt mondani, amit itt leírtál. De akik ismerték a létező SZDSZ-t, és sokan vannak ilyenek, azok pontosan tudják, hogy bár lejáratódott, ezért így, név szerint kivonták a forgalomból, új formában, esetleg több változatban - DK, Momentum - újra fogják alkotni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés