Ne a Facebook döntse el, hogy kit ismerhetünk meg a választási kampányban!

2019. május 23. 13:44

Morvai Krisztina
Facebook
És kire szavazzunk május 26-án.

„Nagyon nehezen megy nekem ez a »soha többet«... A 2006 óta eltelt tizenhárom évben elegem lett a politikából, a közéletből – ugyanakkor ha égbekiáltó igazságtalanságot tapasztalok, (úgy tűnik) nem bírom ki, hogy ne szólaljak meg. A jogászi hivatást is ezért választottam. Így aztán – minden ígérgetés ellenére – most ismét megszólalok nyilvánosan.

Kezdjük az elején. Megrendít, ha belegondolok, mekkora áldozatokat kellett hozniuk hőseinknek azért, hogy Magyarországon szabad választások legyenek. S milyen megalázottak, milyen jogfosztottak voltunk, amikor nem lehettek... Eltelt harminc év a rendszerváltozás óta, s most oda jutottunk, hogy nem a Szovjetunió, nem a Kommunista Párt avatkozik be a magyarországi választásokba, hanem néhány amerikai, akiket úgy hívnak: Facebook. Szokásuk szerint indokolás és fellebbezési lehetőség nélkül tiltották le az európai parlamenti választáson induló egyik párt listavezetőjének, Toroczkai Lászlónak az oldalát, s ezzel a választópolgárokkal történő érdemi kommunikációját. Toroczkait és a nemzeti radikálisokat lehet szeretni, vagy nem szeretni, lehet Lacival egyetérteni, vagy véleményét cáfolni. De hogy »simán« letiltani, elhallgattatni, mint a kommunizmusban? Ez mélyen felháborít, s súlyosan sérti az igazságérzetemet, szabadságvágyamat és úgy gondolom, hogy a magyar emberek »közös«, legendás igazságszeretetét és szabadságvágyát is. Ezért gondolom úgy, hogy a magam szerény eszközeivel szembeszállok korunk nagyhatalmú cenzorával, a Facebokkal és biztosítom egykori harcostársamnak, Toroczkai Lászlónak azon megnyilvánulási lehetőség »egy szeletét«, amit Zuckerberg csapata elvett tőle. Egyúttal biztosítom az agymosást és a diktatúrát gyűlölő, szabadon gondolkodni és választani szerető magyar embereknek a lehetőséget, hogy a Mi Hazánk Mozgalom listavezetőjének gondolatait és értékrendjét is (legalább részben) megismerjék éppúgy, mint a többi listavezetőjét. 

Három olyan fontos témában szeretném megosztani – és megosztásra kérni – Laci videóit, amelyekkel én is sokat foglalkoztam képviselőként, mivel nagyon sok magyar ember életét érintik. Az első a bűnözés elleni fellépés, közrend, közbiztonság, a második a devizahitelezéssel összefüggő jogtiprások, a harmadik a migráció. Az utóbbi területen Toroczkai – a déli határtelepülés, Ásotthalom polgármestereként – saját tapasztalataim szerint első harcosa, »élharcosa«, megalapozója volt Magyarország sikeres migrációs politikájának. Nem kampányolok, hanem az égbekiáltó igazságtalanság orvoslásában, s a valóban SZABAD választások fenntartásában próbálok segíteni azzal, hogy a jelzett három témában az alábbi négy videófelvételt közzéteszem és kérem, hogy azokat tekintsék meg, osszák meg.

Szálljunk szembe a Facebook önkényével és diktatúra építő tevékenységével – amíg tehetjük! Szabadon és informáltan döntsünk május 26-án!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Morvai ne maradjon már parlagon, nagyon hiányozna a nemzet érdekében kifejtett aktivitása.

Szimpla bunkó vagy.

A magyar embereknek nincsen közös igazsagszeretete, ugyanis a ballib ujjongott a letiltasokon.

Hát én az vagyok. Hatalmas pacienturával Facebook nélkül.
Ha majd vmi bajod lesz, keresgélj csak nyugodtan a közösségi site-okon. De nem biztos, hogy legjobb brandépítő a legjobb szakember is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés