Hír TV: Jakab Péter szerint a cigányok jelentős része nem akar dolgozni és a szobába piszkít

2019. február 20. 10:46

Újabb felvételt hozott nyilvánosságra a televízió a Jobbik politikusáról: egy néhány évvel ezelőtti felvételen a cigányok értelmi képességein is gúnyolódott. Korábban kiderült, antiszemita és rasszista megjegyzéseket is tett a Jobbik országgyűlési képviselője.

2019. február 20. 10:46

Mint az a televízió honlapján közölt felvételen hallható, Jakab Péter arról beszél, hogy jobb esetben nappal szedik a cseresznyét a romák, valamint arról is értekezett, hogy mélyigénytelen az életvitelük, valamint fertőzésveszélytől fél velük kapcsolatban.

Nem ez az első eset, hogy botrányos kijelentéseket tett a Jobbik korábbi miskolci elnöke: ismeretes, hogy a zsidóságra és a homoszexuálisokra is tett sértő kijelentéseket.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mahavira
2019. február 20. 19:17
Miskolci lakosként pedig kijelenthetem: akkor igazat mondott... Aki meg ezt tagadja, az farizeus. (köv. választásokon meg már tényleg nem kell itt a magyaroknak kampányolni, mert kissebségbe mi kerülünk, véleményünk nem sokat számít már.)
Esvány
2019. február 20. 16:15
Valaki cáfolta már az állítását?
Palepoli
2019. február 20. 15:18
Nem a jobbikot kéne támadni, eléggé lent vannak amúgy is. A hagyományos hazaáruló kozmopolita szemét baloldalt kellene támadni!!!
nyugalom
2019. február 20. 15:18
Eroszakos, feltunosegi viszketegsegben szenved, mar-mar fleto, markizaj, stb. A degeneraltsag jelei latszodnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik