Több százezer bevándorlóval nőtt Németország lakossága

2018. október 19. 15:35
A legfrissebb statisztikai adatok szerint Németország nyugati tartományaiban a hat éven aluliak 42%-a migrációs hátterűnek számít.

A német statisztikai hivatal 2017. évi népmozgalmi adatai szerint a tavalyi évben 1.551.000 bevándorlót és 1.135.000 kivándorlót regisztráltak, melynek alapján a nettó bevándorlás 416 ezer főt tett ki, szemben a 2016. évi 500 ezer fővel.

A külföldi illetőségű személyek esetében 499 ezer főnyi bevándorlási többlet jelentkezett, míg a német állampolgárságúak körében 82 ezer fő nettó kivándorlás mutatkozott. Az elmúlt két évben közel annyi külföldi bevándorló érkezett az országba, mint amennyi a német állampolgárságú születések száma volt. 

Az EU-ból érkező nettó bevándorlás 2016-ban és 2017-ben egy jelentős mértékben lecsökkent szinten stabilizálódott (239 ezer fő a korábbi 300 ezerrel szemben), ezen belül a 2004-ben csatlakozott tagországokból fele annyian érkeztek (59 ezren), mint 2012-ben. A kieső közép-kelet-európaiakat növekvő mértékben EU-n kívüli munkavállalókkal kompenzálják, ennek megkönnyítését célozza az új bevándorlási törvény.

A legnagyobb bevándorlási többletet 2017-ben az EU-tagországokból érkező személyek alkották (239 ezer), őket követik az Ázsiából érkezők (140 ezer), az egyéb európai országok állampolgárai (60 ezer), valamint az afrikaiak (35 ezer). Az EU-tagországok közül a legnagyobb nettó bevándorlás a román (73 ezer), a lengyel (34 ezer), a horvát (33 ezer) és a bolgár (30 ezer) állampolgárok köréből került ki (Magyarországról 9,6 ezer fő).

A 2016. és 2017. évi születési és halálozási adatokat is megvizsgálva megállapítható, hogy miközben ebben a két évben összesen 217 ezer német állampolgár vándorolt ki az országból és a halálozások száma 1,7 millió fő volt, a születések száma (német állampolgárságú anyától) csak 1,2 millió főt tett ki, azaz az ország 700 ezer német állampolgárt veszített.

Ezt a veszteséget a külföldiek erőteljes bevándorlása több mint kiegyenlítette.

A legfrissebb statisztikai adatok szerint Németország nyugati tartományaiban a hat éven aluliak 42%-a migrációs hátterűnek számít. 

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Merkel gyerekek.
Merkel létrehozta az élő mesterséges szülőgépeket?

Válaszok:
Berecskereki | 2018. október 19. 15:53
hátakkor | 2018. október 19. 16:55

Jelszó

Német nőnek szülni dicsőség, migráns nőnek kötelesség.

A Führer forgolódik a sírjàban..

Ha màr a kancellàr asszonynak nem volt kedve tovàbb vinni a porosz vérvonalat..

1. Ezekből a számokból nem látszik az a törökül anyanyelvű
német állampolgár, akinek az anyja és az apja is
Németországban született.

2. Nem látszanak a nyilvántartásban nem szereplők.

3. Nem tudni, hogy az újszülöttek közül mennyi a mohamedán.

Szóval az újszülöttek keresztnevei lennének érdekesek.

" legfrissebb statisztikai adatok szerint Németország nyugati tartományaiban a hat éven aluliak 42%-a migrációs hátterűnek számít."
Ebben benne vannak a falvak. A vàrosok sejthetők. Van ahol a sulit nem lehet elkezdeni mert a gyerekek az útjelző nyilakat sem èrtik. Meg tudjuk csi!

Idézet

„Polgárháborús veszély

A jelentés a társadalom polarizálódására is kitér, ahogy a társadalom többségi véleményének elnyomására is/ amely egyértelműen ellenzi a milliós létszámú bevándorlást. „A bevándorlással szélsőségeseket kreálunk, a polgári középosztály radikalizálódik, mert többségében nem akarja ezt a bevándorlást, és ezt rá is fogja kényszeríteni a politikai elitre.” A vezető biztonsági tisztek következtetését jól el tudjuk képzelni, ugyanis ezt már mindenki megállapította így vagy úgy „Át fogjuk élni, ahogy rengeteg ember elfordul ettől az alkotmányos államtól.” A Szövetségi Bűnügyi Hivatal, a Szövetségi Rendőrség, az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Szövetségi Hírszerzés figyelmeztetései riasztóak, és nem is lehetnének ennél sürgetőbbek. Az, hogy ezek a figyelmeztetések csak név nélkül kerülhetnek a nyilvánosság elé, csak még inkább bizonyítja, milyen mérgezett Berlin levegője, és hogy hogyan uralja le a demokráciát az SPD'ből, a Zöldekből és a CDU-bóI álló agytröszt. Mindenkit megrágalmaznak, aki ellen mer állni ennek a menekültőrületnek, és akár a társadalmi és hivatásos létezését is ellehetetlenítik. Mindezek mellett a biztonsági szervek vezetői bepillanthatnak a menekültbűnözés valós mértékeibe, illetve az erőszakos úton intézett etnikai konfliktusok kiterjedésébe, amelyet a lakosság elől szisztematikusan elhallgatnak.

Önök mit gondolnak, hogy nézne ki itthon a hangulat, ha minden adófizető ugyanolyan kiterjedt hozzáféréssel rendelkezne az információhoz, mint a biztonsági szervek vezetői? Annál tanulságosabb emiatt a titkos jelentés elemzése, amely közvetlenül a titokgazdák íróasztalairól származik, és nincs benne semmilyen ideológiai cenzúra vagy manipuláció. En a legkevésbé sem vagyok pesszimista ember, de a papír következtetései nyomasztóak. A dokumentum az ország jövőjét egyáltalán nem pozitívnak ítéli. Sőt, az fenyeget, hogy még annál is rosszabb lesz, mint amitől eddig tartottunk. Realisztikus becsléseket tartalmaz az előttünk álló zavargásokról, amelyek megrémítik, és nagyon elszomorítják az embert: „A német biztonsági szervek sem most, sem a jövőben nem lesznek abban a helyzetben, hogy ezeket az importált biztonsági problémákat, és az ezek által előálló, a német lakosságot érintő következményeket és reakciókat megoldják.” A vezető tisztségviselők e megállapítása nem kevesebbet jelent, mint egy közeledő polgárháborúról szóló próféciát.”
Forrás: HATÁRTALAN BŰNÖZÉS Szerzők: Udo Ulfkotte, Stefan Schubert

10 év múlva Németország a legnagyobb üzlet a lófarkas zászló gyártás lesz, meg a muszlim öltözék.

Két, három generáció és a bézs a jellemző bőrszín nyugaton.

Majd a magasan kvalifikált orvosok átoperálják nővé a férfiakat és akkor ők is tudnak szülni.

Merkelnek nevet kellene változtatni. Lehetne Alida Atamürk.

"Németország nyugati tartományaiban a hat éven aluliak 42%-a migrációs hátterű"

Az európai fehér ember - és az észak-amerikai - összességében azt kapja "jutalmul", - amiért felszabadította a koncentrációs táborokat - amit Németország büntetésként:
bűnös vagy, mert fehér vagy.
Sorosék erre a terrorra lassan - de halálosan biztosan - ölő üzletágat építettek fel.
Jelenleg a helyzet kezelhetetlen, Európa napról napra veszít önazonos magatartásából, aminek egyenes következménye a kontrollálatlan cselekedetek sokasága.
És mi következik, ha a ma fiatal generáció lép "alkotó" korba, nem nehéz kitalálni.
Talán... elküldik az akkori Sorosokat a büdös picsába, Európa-szerte, Reykjaviktól Athénig.
Ha még lesz Európa-szerte, mert van esély, hogy G. Soros és zsoldosai addig ledarálják a kontinenst és a daráló végén, ami kijön, az már nem lesz Európa.
Európa nem látja a bajt. Hályog van a szemeken, a fülek süketek.
Ha nincs Magyarország, és a kerítés, MÁR MOST megszűnt volna a kontinens az évezredes ismert formában.
Az összes európai közép- és nagyváros terei, parkjai, történelmi belvárosai tele volnának Európa-idegen emberekkel.

Jól van ez így. Legalábbis Merkel szerint, biztos áldani fogják egyszer a nevét, az akkor már kisebbségben élő németek.

Igen a német problémára lehet ilyen sületlen példát is mondani, de attól még elég gyenge.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés