Így zsidózott a jobbikos képviselő

2017. november 14. 9:28

Írta: Kereki Gergő
A Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál, Magyarország az izraeliek szabad prédájává vált – fejtegette Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő a Szent Korona Rádió egy 2011-es műsorában. Idén ugyanakkor már a megosztottságból volt elege a Jobbik politikusának. Hangfelvétel.

Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője a Szent Korona Rádió Sin City című, 2011. július 23-i műsorában még mint a „​nemzeti radikális párt képviselője” a zsidók gazdasági és politikai térnyerése miatt aggódott. Idén már vele mondatták el a néppártosodó Jobbik új elvi alapvetéseit.

„Mint nemzeti radikális párt képviselője kötelességemnek érzem elmondani, hogy nyilván a zsidó gazdasági és politikai befolyás azért juthatott idáig, mert húsz éven keresztül a Jobbikot leszámítva az összes politikai párt meg az összes kormány ehhez asszisztált” – így szól Apáti István hat évvel ezelőtti rádiónyilatkozata a zsidóságról, amely meghallgatható alább.

Apáti így folytatta gondolatait: ​„az izraeliek, az izraeli érdekkörök teljesen szabadon garázdálkodhattak, mint Magyarország gyakorlatilag szabad prédává vált, most már nem csak gazdasági, politikai, társadalmi, hanem igazságszolgáltatási szempontból is. Egyetlen olyan ország sincs a világon, ahol ezt megengedhetnék maguknak, de hát egyszer csak eljön az igazság pillanata, csak felébred az oroszlán, és csak megkapja az a politikai párt a lehetőséget, amely villámgyorsan rendet tenne e téren is, hiszen mi sem a zsebükben, sem a markukban nem voltunk, nem vagyunk és nem is leszünk”.

„Minden magyart képviselünk. Abból a megosztottságból, amit az elmúlt közel három évtized előidézett Magyarországon, elég volt” – ezt pedig már idén nyáron mondta Apáti István azon „a rendkívül fontos sajtótájékoztatón”, amelyen pont ő ismertette a néppárttá váló Jobbik új elvi alapvetéseit. Apáti egyébként egy fél mondatban ezen a sajtótájékoztatón is megemlíti, hogy Magyarország korábban „külföldi helytartóknak volt kiszolgáltatva”.

Azt, hogy még mindig fenntartja-e a zsidósággal kapcsolatos álláspontját, valamint azt, hogy vajon Izraelnek voltak vagy vannak-e helytartói Magyarországon, írásban megkérdeztük Apáti Istvántól, azonban e cikk megjelenéséig nem válaszolt levelünkre.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ettől még Heller mamáék keblükre ölelik őket, az orbánfóbia mindent legyőz.

Nagy a forgalom a damaszkuszi úton...

Ott van ellentmondás, hogy aki egykor antiszemita beszédével megosztó volt, az ma minden további nélkül fájlalja a megosztottságot. Ott van ellentmondás, hogy van, amikor a cél érdekében bocsánatos bűn az antiszemitizmus, ráadásul úgy, hogy az illető - ahogyan mondani szokták - nem nézett szembe egykori, vagy még ma is érvényes önmagával.

Isten hozott az internet korában, neo-Jobbik!

:)))))

Erről van szó! Mondom, nagy a forgalom a damaszkuszi úton. Oda is, és vissza is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés