Kölnről

2016. január 8. 12:29

Kovács Miklós Ahmed
Facebook
A Kölnben randalírozó csürhe nem mást testesít meg, mint a jelenlegi vallástalan, ateista, hedonista nyugatot.

Kovács Miklós Ahmed, a Magyar Iszlám Közösség alelnökének Facebookon megjelent írásának szemléje

*

„Először is szögezzük le, akik szilveszter éjjelén Kölnben randalíroztak és bulizó lányokat molesztáltak egytől egyig utolsó mocsok embernek nem nevezhető férgek. Jobb helyeken helyben kasztrálnák mindet egytől egyig. Ebben szerintem mindnyájan egyet értünk. 

A gond ott van amikor a média, annak is főként az iszlámfób része randalírozó, molesztáló muszlimokról, arabokról tudósít. Mi a franc köze van ehhez a szégyenletes eseményhez és ezekhez az állatokhoz az iszlámnak? Egy részeg, drogos csürhe lányokat zaklat. Vajon ez az iszlám kultúra része? Nem, az iszlámnak semmi köze ehhez. Gyengébbek kedvéért, aki nem tudná az iszlámban mind az alkohol ivás, mind a drogozás, mind a molesztálás súlyos bűnnek számít. Nem is az arab kultúra része. Eddig öt arab országban jártam, de egyikben sem tapasztaltam még hasonlót se. Arab országban az ilyen mocskokat szerencsés esetben a rendőr menti meg a meglincseléstől, hogy aztán ő verjen belé jómodort bent a fogdán a kollégáival. Akkor milyen kultúrát testesít meg ez a viselkedés? Biztos, hogy nem a keresztény kultúrát, bármily sok szó is esett róla mostanság. Mikor hasonló módon fociszurkolók rombolják végig Budapestet, rájuk se mondjuk, hogy keresztény csürhe, vagy hogy a keresztény kultúrát testesítenék meg. 

A Kölnben randalírozó csürhe nem mást testesít meg, mint a jelenlegi vallástalan, ateista, hedonista nyugatot. Amit nem értek, mit vártak tőlük? Amióta megjelentek a menekültek a kapuknál, másról sincs szó, mint arról, hogy tiszteletben kell tartaniuk a kultúrát, be kell illeszkedniük, asszimilálódniuk kell, az iszlámot és a vallást pedig felejtsék el. De hova asszimilálódjanak, ha nem a jelenlegi Európa nagy részére jellemző világi, ateista társadalomba? Akik keresztény kultúráról beszélnek nézzenek előbb körbe, az Európaiak nagy része milyen kultúrát követ, milyen életmódot folytat? Nem hiszem, hogy a kölni őshonos európai bulizók mind ministránsok lettek volna. Ez történik ha az erkölcs, a hit, a vallás kiveszik az emberekből. Legyen az eredetileg akár muszlim, akár keresztény, ha csak névleg az, közben pedig nem gyakorolja a vallását, ugyan olyanok lesznek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Attól, hogy valaki nem keresztény, nem is iszlamista, még normális, humánus ember lehet,az iszlámban pedig a nők alávetettek.
Akkor hogyhogy nincs köze az iszlám mivoltuknak a támadásokhoz?

Szép, szép, de nem a hedonista ateista németek molesztáltak, raboltak, erőszakoltak, hanem mégiscsak az arab jöttmentek. Akkor lehet, hogy mégsem a rohadt nyugati kultúra a felelős?

Hát persze Ahmed, nyilvánvaló, ha az iszlám nem felelős, akkor csak Európa lehet a felelős. Magukra vessenek a kölni német nők. Ha már érkezéskor tapsikoltak, most miért nem kínálták fel magukat.
Az is nyilvánvaló, hogy az iszlámnak és az arab kultúrának nincs semmi köze a nők molesztálásához. Sőt nálunk szokás futballmeccsek után végigerőszakolni a stadiont. Augusztus 20-án a budapesti Duna-parton pedig minden magyar férfi leteperi az első keze ügyébe eső nőt. A Tahrír tériek is rólunk vették a példát, ugyebár.

Ah, Ahmed, rád ragad a mocsok, amit társaidról lemosol - cáfolni is könnyű: a megtámadott nők között is lehet sok vallástalan, ateista,és mégis végtelenül felháborítja őket a viselkedésetek. És talán hiteteknek is van ebben némi szerepe:a hithű muszlimokat hurik szórakoztatják az égben.
Szépen hálálják meg a migránsok, hogy befogadták őket!

Vagy egyszerűen agymosottak, és az agymosók az agymosást az iszlám vallásnak állítják be. Ahhoz viszont senkinek nincs joga - még egy muzulmánnak sem -, hogy azt mondja egy másik emberre, hogy nem igazi muzulmán. A vallás egy belső dolog, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.

Itt a Mandineren is emlegették páran a kasztrálást. Szerintem nem muzulmánok voltak.

Ha tömegek elszakadnak otthonuktól, elvadulnak. Nem kell(ett volna) őket Európába engedni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés