A Fidesz nőképe pont olyan, mint a muszlimoké, akiktől féltik Európát

2015. december 17. 19:40

Kiss Heléna
Nyugati Fény
Tőlünk, a Nők a feminizmus ellen mozgalomtól sokan arra számítottak, hogy kritikátlanul elkezdjük védelmezni Ákos és Kövér mondatait.

Mi egyaránt kritizáljuk a feminizmus túlkapásait és az ilyen bunkó szexizmust. Az arany középutat, a higgadt normalitást képviseljük.

1. Az Ákos és a hozzá hasonló hímsoviniszták azt mondják: a nő helye a konyhában és a szülőszobán van.

2. A feministák azt sulykolják, hogy minden nő versenyezzen a férfival, építsen karriert, különben el van nyomva. A főállású családanyaság pedig valami nevetséges és szánalomra méltó dolog.

3. Mi, normalitáspártiak azt mondjuk, hogy mindenki az ambícióinak megfelelő életutat válassza. Aki vállalkozni akar, vállalkozzon. Aki családanyaként képzeli el a kiteljesedést, az pedig szüljön sok gyermeket anélkül, hogy emiatt megvetés vagy nevetség tárgyává tennék őt a feministák.

Úgy lesz szép a világ, ha mindenki a saját útját járhatja, ha mindenki azt csinálhatja, ami kielégíti őt és boldogságot okoz neki. Senkinek nincs joga beleszólni, hogy egy adott nőnek mi jelentse a legmagasabb rendű kiteljesedést. Mindenkinek egy élete van ezen a földön, egy esélye van a boldogságra.

A feministáknak nem kellene a családon és a gyermekvállaláson gúnyolódniuk, az Ákos-féle hímsovinisztáknak pedig nem kellene a karriert építő nőket megvetniük.

Akik az ákosi mondatokat tapsolják, ők egy maradi értékrendet képviselnek, amit már Európa régen meghaladott. Mi nem kívánjuk követni őket ebben.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A karriert építő nőkkel nincs semmi bajom amíg nem az én főnökeim. Eddig még jó női főnökkel nem találkoztam. Mintha mindegyiknek valamiféle túlburjánzó bizonyítási vágya lenne, túltolnak mindent. Persze lehet ha nő lennék máshogyan látnám.

Bazze, álljatok már le ti is. Az egy dolog hogy őrjöngve hisztizik az összes liberális hülye picsa, de attól nekünk nem kell még jobban hisztériáznunk. Ha valaki tudja és akarja mondja le a T előfizetését. De nehogy már a szerződésbontásról is törvény legyen. Őrület...

Aztakurva. Tényleg? Nagybetűvel? Kövezzük meg. Vagy valami. Nehogy már valaki le merje írni hogy Ember nagybetűvel. Micsoda fasiszta soviniszta náci métely. Pfujj!

Miért fáj neked ha valakinek más a véleménye mint a tied? Miért lenne már valaki mocskos geci mert Embernek mondja a férfit? 70-80 éve ez teljesen természetes volt. Mindenki mocskos geci volt akkoriban? Ti, liberálisok milliószámra behozzátok ide a muszlimokat, akik rohadtul emberszámba se veszik a nőket és tönkre fogják cseszni a civilizációnkat. És én mégsem hívtam egyikőtöket sem mocskos gecinek. Kellene?

Szegény megbabonázott nők. Nem értik meg, hogy a nemzetközi nagyvállalatoknak már nincs szükségük a drága európai munkaerőre. Ezért leépítik a kontinens népességét és olcsó munkavállalókat hoznak be. Nem a nők döntése, hogy nem akarnak szülőgépek lenni. Csak végrehajtói a sugallatoknak.

nem is a muszlim világ fogy...

Varom a Fidest-simogatot, arab-simogato mintara, ha mar hasonloak.

Aztán a cikk tartalmával konkrétan mi a bajod?
Mert személyeskedni személyeskedsz, de a tartalmát nem vitatod.
Ez meg "Jobbikos" betegség...

"Akik az ákosi mondatokat tapsolják, ők egy maradi értékrendet képviselnek, amit már Európa régen meghaladott. Mi nem kívánjuk követni őket ebben.”"

Úgy tűnik, a neoliberális globalizmus európájában az új trendnek köszönhetően nagyon lecsökkent a gyerekszülések száma. Ezért talán ajánlatos visszatérni a régi módszerhez, mert az már működött. Új javaslat, hogyan lehetne a demográfiai mutatókat növelni, nem hangzik el senkinek a szájából.

Megleptél ezzel a német véleménnyel. Ott is terjed a normalitás?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés