Az önkormányzat szerint Józsefvárosban nincs offshore-ügy, a PM képviselője „megint hazudozik”

2015. december 5. 18:43
Józsefváros szerint piaci értéken adták el a Trefort utcai Hunyady-palotát, hazugsággal vádolják az eladást támadó ellenzéki képviselőt.

Józsefváros egyik alpolgármestere, Sára Botond közleményben reagált Erőss Gábor, a PM helyi képviselőjének állításaira, melyben hazugsággal vádolja az ellenzéki politikust:

„Erőss Gábor, a PM józsefvárosi képviselője megint hazudik. Józsefváros nem gabalyodott semmiféle offshore céghálóba. Erőss Gábor állításával szemben az önkormányzat a Trefort utca 3. szám alatti ingatlant törvényes és szabályos módon, nyílt pályázaton értékesítette. Hazugság az is, hogy mindezt csökkentett áron tette volna, piaci forgalmi értéken került eladásra az egy évtizede jogvitás ingatlan.”

Mint írja, a vásárló a hatályos szabályok szerint átlátható szervezetnek minősül, Erőss pedig már testületi ülésen is választ kapott a kérdéseire:

„Bármennyire is erőlködik Erőss úr, az ingatlant megvásárló cég Magyarországon adózik, a törvények alapján átlátható szervezetnek minősül. A képviselő úr a témában feltett minden kérdésére részletes választ kapott, melyet a képviselő-testületi ülésen készült felvétel is bizonyít. Megkérjük Erőss Gábort, hogy ne hazudozzon, ne sumákoljon, és ne csapja be a közvéleményt!”

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bisztos csak kitanálmány az egész!
A Józsefváros a legális gazdasági tevékenységek fellegvára, élén a budapesti kínai nagykövettel.
Na jó, egy kevéske kínai szintetikus drog azért
befigyel a Ganz-Mávagban!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés