Kuncze Gábor hazug elmélete a TV-székház ostromáról

2014. február 28. 13:54
Az SZDSZ volt elnökének komoly bizonyítéka van a székházostrom szervezettségére. De hová lett 24 óra?

Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke, a DK és az Összefogás szigetszentmiklósi egyéni jelöltje kedden Havas Henrik vendége volt az ATV Voks című műsorában.

Kuncze többek közt a következőket mondta Havas felelősséget firtató kérdésére: „Hát azoké, akik azt megszervezték a háttérből, és eléggé mutatnak a jelek a Fideszre. Azért az, hogy a Ferencváros, a Debrecen és az Újpest ultrái a 4 órakor nyilvánosságra jutott felvételt követően egyöntetűen azt gondolják, hogy oda kell menniük azonnal a Parlamenthez meg a TV-székházhoz, és már 7 órára ott vannak, hát ilyen véletlenek nincsenek!”

Az őszödi beszéd 2006. szeptember 17-én, vasárnap délután került nyilvánosságra. A TV-székház ostroma 2006. szeptember 18-án, hétfőn este zajlott, azaz a két esemény között több mint 24 óra telt el.

A teljes műsor itt tekinthető meg.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Huha anyád! (Hofi után szabadon)

A Féleszű újra bedobta ez a "Fidesz szervezte a székházostromot" - témát (előremenekül, mint mindig), a többinek meg annyira elszállt az agya, hogy a dátumok sem érdeklik őket.
Kuncze is bevehetné már kedvenc tablettáját.

Ciános macskanadrág az egész bagázs.
Mondom; Ezek még hazudni se tudnak, hogy legalább látszatra igaznak tűnjön.

Nem biztos, hogy Kuncze feledékeny vagy hülye. Rosszabb annál, a választókat tartja annak.

Jaj.
Az első nap, vasárnap nem voltak futballszurkolók, és senki sem ment a TV-székházhoz. Teljesen egyértelmű, hogy Kuncze két nap eseményeit mossa össze.

Ezt az antiliberális Kunzcét soha nem bírtam!
Most vagy nem ért a politikához vagy hazudik.

Kinek az érdeke volt a TV székház?
Nem a Fideszé az biztos!!!!!!

Beszéltem olyanokkal akik aznap ott voltak a Kossuth téren, és azt mondták, hogy egy csoport (mondhatjuk Foci huligánoknak) ment oda és hergelte az ott lévőket, hogy menjenek a TV székházhoz. Az ott lévők közöl sokan ellenezték ezt.
Én egyébként az indimedia honlapon, másnap láttam egy fotót.
Egy fiatal ül az elfoglalt vízágyún. Alatta a felírat, "mi is ott voltunk, október valahányadika anarchista szervezet." Elfelejtettem, hogy hányadika.

Meg akartam utána nézni de 2-3 nap múlva törölték a honlapról és az archivumban sem található.

2006 ősze után a MSZP-SZDSZ csapatnak volt három és fél éve arra, hogy bebizonyítsa mindazt, amit most hirtelenjében állítanak. Azt, hogy mindent a Fidesz szervezett.

Három és fél évig még ők voltak birtokon belül, náluk lehettek a letartóztatottak híváslistái is, ha már ezt említed. A Fidesz vezérelte volna akkor a titkosrendőrséget? Érdekes, talán a Fidesz szervezte a Laborc-Portik randevút is?

Felállítottak egy vizsgálóbizottságot, az pedig megírta a jelentését, de nem tudták bizonyítani, hogy a Fidesz szervezte. Talán azért, mert nem volt rá bizonyíték.

De a székházhoz vezényelt fegyvertelen rendőröket, a székház túloldalán tétlenül várakozó kommandósokat, a szomszéd utcában csalinak kitett, fegyverekkel megrakott őrizetlen járművet még nem magyarázták meg.

Böszme kaparta elő őt a szemétből, hát persze, hogy a Böszme seggét nyalja...

Tehát itt van Kuncze, aki egy betűt sem érdemel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés