Nemzeti becsapás, még katonák nélkül

2024. október 22. 17:36

Hát újra megkérdeznek bennünket. Ugye milyen nagyszerű demokráciában élünk?

2024. október 22. 17:36
null
Németh Péter
Németh Péter
Hírklikk

Nyitókép: Facebook

„Menczer Tamás vagy Kocsis Máté – már nem emlékszem rá, de egyre megy – azt nyilatkozta, hogy lényegében Magyarország és persze az Orbán-kormány az egyetlen, amely megkérdezi az embereket. Igaz ugyan, hogy másfél évtizedes uralma alatt a valódi népszavazásokat nem engedte át, de hát ez kit érdekel?

Igen, megint lesz nekünk nemzeti konzultációnk, igazi náci hagyomány; demokráciát játszani a diktatúra közepette. Nem érdemes már itt találgatni, hogy milyen rezsimről beszélhetünk, hogy autoriter rendszer, fél-diktatúra, vagy valami hasonló. Ez, ami itt kiépült, nem más, mint egy felpuhított, eljátszott demokrácia, egy olyan szisztéma, amiben megvannak a demokratikus intézmények, csak éppen úgy működnek, ahogy a Vezér akarja. Most éppen Fekete-Győr Andrást ítélték börtönbüntetésre, és annyival jobb neki, hogy csak felfüggesztettre. Tehát nem vitte el a fekete autó, nem vetették tömlöcbe, éppen csak a képviselői mandátumát veszítette el, és lám: még be is ülhetett a helyére valaki. Konkrétan Cseh Katalin, akit majd még ezután fognak alaposabban vegzálni, és ha úgy tetszik nekik, akkor a bíróság elé állítani. És ugye, ne feledkezzünk meg róla, Kiss László polgármester börtönben üldögél, nem engedték ki az eskütételre sem, miközben, emlékszünk rá, a fideszes bűnözők ott üldögélhettek a parlamentben. Völner csak az államtitkári pozícióját volt kénytelen átadni, de a képviselői mandátumát szépen kitöltötte.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 22. 19:50
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­k­­­e­­­l­d­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­­ ­­p­­­u­­­n­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. október 22. 19:47 Szerkesztve
A baloldalinak mondott összefogásnak meg kellene tanulnia demokrácia szabályait.
hernadvolgyi-2
2024. október 22. 19:39
" A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni. "(Kóka János 2005) Emlékezzünk!
Titi
2024. október 22. 19:30
Miért fáj annyira a fajtádnak, hogy megkérdeznek bennünket? Bezzeg a tolvaj, alkoholista nem kérdezett semmit, csak rombolt, rabolt országot, embereket. A sz@rf@szúnak is csak addig kellettek a választók, amíg megszavazták. Utána mehettek, ahová akartak, a böszme pedig csinált, amit akart, amit diktáltak neki. Egyébként nem kötelező kitölteni, de a te véleményedre amúgy sem kíváncsi a fene sem. Tetves kommunista gazember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!