Kálmán Olga nagyon keményen beszólt Magyar Péternek

2024. október 03. 07:50

Gőzerővel megy a helyezkedés a baloldalon.

2024. október 03. 07:50
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

„A baloldalon a júniusi választások óta folyamatosan megy a helyezkedés, a lapok újraosztása. Jelen állás szerint a Momentum, az MSZP, az LMP, a PM és még a Kutyapárt is kiszállni látszik a hajóból. A legfrissebb közvélemény-kutatási adatok alapján egyedül a Gyurcsány Ferenc vezette DK maradt versenyben a parlamenti helyekért, de még náluk is rezeg a léc. A diszkóbotránya, majd a telefonos balhé miatt gyáván a mentelmi joga mögé bújó Magyar Péter Tisza Pártja felszívta a teljes baloldali szavazótábort. Gyurcsány van olyan ravasz róka, hogy ő a végsőkig ki fog tartani, nem hagyja majd magától teljesen elszipkázni a szavazóit. Jól látható, hogy a választások óta előrelépett és újból ő mozgatja  a szálakat. Rendszeresen bírálja Magyart, és nagyon valószínű, hogy ezt az utasítást kiadta a párttagoknak is.

A Klikk TV Tíz című műsorának volt a vendége Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció kommunikációs vezetője, aki elmondta, hogy a Demokratikus Koalíció pillanatnyilag a Fidesz egyetlen ellenzéke. Majd keményen odaszúrt Magyar Péternek: hülyeségnek tartja az óellenzék elnevezést is, mert nem érthető, hogy ha jön egy új párt, amely azt mondja, ezek régiek, akkor miért kellene feloszlatni és alakítani egy újat. 

»Mindig az a nyerő, amely éppen frissen alakult, az összes többi pedig szemétdombra való, mert 5-10 vagy 20 éve politizál?«

Így áll most a helyzet. Azonban ne legyenek illúzióink, ez a baloldali cicaharc nem fog örökké tartani. Gajdics Ottót idézve, végül úgy is össze fognak állni, mint a tej a platnin. Legyünk résen!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 03. 10:16
Olga néni kiszáradt lotyó a libbcsikommcsik oldalán. Haszontalan.
Szuperszig
2024. október 03. 09:21
Mókás lesz nézni, hogyan helyezkednek a korábban MSZMP-s, majd MSZP-s, majd MZP-s, most MP-s emberik. Ez a sorozat a P-be tart. Szoktuk is mondani: menj már a p-be! Ármány Volga meg már nem annyira jó csaj (de legalább akkora, mint a bolgár lamantin), hogy a minibradpitt rá verje egy csöndes szállodai szobában. Max a Gréczi, amint egy pizza is van a közelben, főleg ha Don Pepe.
Galerida
2024. október 03. 09:15
Mint a lomtalanításkor! Az ellenzéki pártok ugyanazokért a csökkent értékű szavazóért harcolnak-egymással.
B_kanya
2024. október 03. 09:13
Kinyírják egymást vagy a pi$$a qurcsányos lesz. Finom a kávé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!