„Egyformák vagytok!” – egy pillanat alatt lelepleződött Magyar Péter és Dobrev Klára (Videó)

2024. október 09. 16:33

Hasonló gondolatokat fogalmazott meg a két politikus.

2024. október 09. 16:33

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Menczer Tamás összegyűjtötte azokat a baloldali politikusokat, akik szerint álproblémának számít a migráció. Ezen politikusok sorát gyarapítja már Magyar Péter is, „aki szerint folyamatos félelemben és bizonytalanságban tart” a kormány sok magyart. Annak idején Dobrev Klára is arról beszélt, hogy Magyarországot nem fenyegeti a migráció. „Egyébként Magyarországon nem is létező migránsoktól rettegve, retteghetnénk ufóktól is egyébként nyugodtan, mert Magyarországon egyik sincsen” – fejtette ki annak idején a véleményét Dobrev.

„Egyformák vagytok! Szerintetek a bevándorlás álprobléma, a háború álprobléma. Holott, ezek a legsúlyosabb problémák, a legsúlyosabb válságok, kihívások.

Továbbra is meg fogjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát.

És megvédjük Magyarországot a baloldaliak támadásaitól, és a diszkóliberálisok támadásaitól is” – szögezte le a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Kapcsolódó vélemény

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2024. október 09. 19:27
A tiszafostos beszart tőle, hogy nemzetközi sajttájt tartson. Már bent ültek az újságírók, amikor közölte velük, hogy mégsem. Beszart és megfutamodott. Aztán úgy vállalta el mégis, hogy ott Weber mellette álljon. Az a sajttáj is csak 6 percig tartott, nehogy még kérdéseket is kapjon.
Szerintem
2024. október 09. 19:03
A tiszafostos kinyírta a moslékos pártokat. Most a tiszafostos a moslék, ugyanazon az ország ellenes, idegen érdekű ballibsi vonalon, ugyanazokkal a rajongókkal.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 19:01
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­d­­­ ­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­i­­­ ­­p­u­n­­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Szerintem
2024. október 09. 19:01
A tiszafostos és a DK csak úgy ellenfelei egymásnak, hogy riválisok ugyanazon az oldalon. Ha marakodnak is, a koncon marakodnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!