Dömötör Csaba: Magyar Péter a nyári szünet utáni ötödik héten először megjelent a munkahelyén

2024. október 03. 08:42

A kormánypárti politikus éles kritikával illette a Tisza Párt vezetőjét.

2024. október 03. 08:42
null

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

Dömötör Csaba éles kritikával illette Magyar Pétert a friss Facebook-posztjában. A Fidesz európai parlamenti képviselője, politikusa szerint Magyar, aki a mezőgazdasági és vidékfejlesztési szakbizottság tagja, öt hét nyári szünet után először jelent meg brüsszeli munkahelyén.

Ezt is ajánljuk a témában

Dömötör különösen abszurdnak nevezte, hogy a Tisza Párt vezetője másokat naplopónak titulált, miközben ő maga szeptemberben egyetlen brüsszeli ülésen sem vett részt a nyilvános jegyzőkönyvek szerint.

Ezzel a lendülettel abszurd bárdolatlansággal kezdte szórni másokra a »naplopó« jelzőket. Jócskán furcsa ez annak fényében, hogy szeptemberben a nyilvános jegyzőkönyvek szerint egyszer sem vett részt brüsszeli üléseken (tudják, ez az a munkahely, amelyre hivatkozik, mikor nem ül be a fővárosi közgyűlésbe)”

– írta a politikus. 

Magyarhoz hasonlóan Dömötör Csaba is a a mezőgazdasági és vidékfejlesztési bizottságban fog dolgozni, tagságát hivatalosan a következő hétfőn erősítik meg a plenáris ülésen. A politikus utalt arra, hogy bár a csütörtöki bizottsági ülésen még nem találkozhatnak, a jövőben biztosan lesz alkalom a személyes eszmecserére.

„Állok elébe, van mit megvitatnunk” – zárta posztját Dömötör.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 03. 14:18 Szerkesztve
genusnexxt : Petikének sem feladata, mégis azt csinálja... Csak ő még be sem jár...
Skywalker_bp
2024. október 03. 14:06
Nem vagyunk elszigetelôdve: “Szóbeli diplomáciai jegyzéket, vagyis demarsot fogalmazott meg Julia Gross német és Jonathan Lacôte francia nagykövet Orbán Balázs szavai miatt. A miniszterelnök politikai igazgatója a múlt héten arról beszélt, hogy „pont ’56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált két és fél évvel ezelőtt, mert felelőtlenség, mert látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát.” A Szabad Európa információi szerint a német és a francia nagykövet által megfogalmazott demarsban az áll, hogy „amennyiben Magyarország NATO-tagállamként valóban így áll a közös védelem kérdéséhez, az a katonai szövetség szellemiségével is ellentétes és sértő a többi tagra nézve”.Magyar Hang Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy Orbán Balázs dumája kapcsán két alap európai NATO tagállam szóbrli demars-sal élt. Végjáték. Orbán Viktor utolsó miniszterelnöki ciklusát látjuk 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
genusnexxt
2024. október 03. 12:49
rocktoberi-2 2024. október 03. 12:19 "Be vagy rágva" Való igaz, hogy a fidesz pedofilhálóata mindenhová elér, óvodák, templomok, külügy, önkormányzatok, ifjúsági táborok. Ideje kitakarítani a pedofil fajtátokat az oszágból, mentek a migrikkel együtt Brüsszelbe a kurva anyátokat pedofidkány Buksikák! #pedofidesz #sehonnaibitangorban
reepcze
2024. október 03. 12:43
Nem tudom, mi ezzel a bajotok? ;) Hát nem megmondta, hogy ez egy kamuállás? Csak ehhez tartja magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!