Reped az ugar

2024. szeptember 03. 06:44

Simonka az első fideszes nehézfiú aki lecsatolta magáról a rogáni bullshit generátort.

2024. szeptember 03. 06:44
null
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Nyitókép: Youtube

„Az ország gondolkozó része számára eddig is nagyjából kirajzolódott, hogy sunyi, úrhatnám és örök bosszúszomjas parvenű alakok Döbrögisztánjában élünk. Amiben mégis komoly mérföldkő a Simonka-féle kommunikációs offenzíva – a volt képviselő azóta facebook hirdetésekben is teríti a nézeteit - hogy fényévnyi a különbség aközött, hogy valamit sejtünk és azt  az érintettől magától halljuk. Simonka története pont azért mellbevágó sokaknak, mert nincs benne semmi mellbe vágó: csupa olyan dolgot hallunk tőle, amit eddig is hallott-vélt az ember, ám a kormánypárt ezer csatornán letagadta, bagatellizálta, kikérte magának.

Most viszont Simonka magától értetődő hideg nyugalommal beszél arról, hogy »de hiszen ez mindvégig így volt«, illetve az kormánykritikus sajtó nagyon is a valóságot írta le. Simonka az első fideszes nehézfiú aki lecsatolta magáról a rogáni bullshit generátort és a párt valódi természetes nyelvén mondja el, hogy a színfalak mögött miféle morális nihilben dúl, hogy a képviselők a saját szemétdombért és sarzsiért cserébe hogyan adnak szabad kezet a Karmelita urának az ország családi uradalommá való alakításához és az ország totális szétlopásához.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2024. szeptember 03. 23:58
»de hiszen ez mindvégig így volt« "Sötét korszakban élünk... A maffiapolitika korában él ma Magyarország." (fényévnyi a különbség)
ipolypart2
2024. szeptember 03. 22:19
Szeretnéd? Vagy őt is biztasd a fasz fényképezésre. Az sokat fog segíteni rajta.
vasi60
2024. szeptember 03. 21:39
Hát Bástya elvtárs ( O1G) már nem is számít?
robertdenyiro
2024. szeptember 03. 21:14
Libkánybatka, bullshitgenerátor-ügynök picsogása mindig megnevettet. Tényleg fullidióta ez a batka bazdmeg. Még hülyébb mint az átlagos szektás ügynöktársai, pedig óriási a versengés a szektájuknál. Aszongya ez a segghülye istenbarma: "Simonka az első fideszes nehézfiú aki lecsatolta magáról a rogáni bullshit generátort". Majd pedig büszkén pufogtatja a végtelen sorozatokban évek óta mantrázott, ostoba, rémunalmas mainstream-libkány közhelyeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!