Magyarországnak nincsen szüksége olimpiára

2024. augusztus 26. 09:17

Sem megalkuvásból sem politikai haszonszerzésből nem vagyok hajlandó támogatni ezt az ötletet.

2024. augusztus 26. 09:17
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

„Cirkuszt és kenyeret a népnek. Gyűlölöm ezt a mondást. Talán azért, mert Orbánék megfordították. Nem tudnak, vagy nem akarnak kenyeret adni, ezért legyen minél nagyobb a cirkusz.

Ha kell, életre-halálra gyűlölettől vezérelt gladiátorharcok, amelyeket persze ők pihe-puha fotelekből néznek, ha kell, akkor fociőrület vagy éppen olimpia. Nem, Magyarországnak nincsen szüksége olimpiára. A hazámnak szüksége lenne például háziorvosokra, jó iskolákra, tisztességes fizetésekre és nyugdíjakra, biztonságosan közlekedő vonatokra. Olimpiára nincsen.

Sem megalkuvásból sem politikai haszonszerzésből nem vagyok hajlandó támogatni ezt az ötletet.

Mert tönkreteszi azt a kevés reményt is, amely még megmaradt. 2036-ra tisztességes béreket, működő egészségügyet, oktatást, európai szintű vasúti közlekedést szeretnék, és ez csak az őrült jobboldali hagymázas világ nélkül lehet elérni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. szeptember 01. 00:15 Szerkesztve
Tulajdonképpen kit érdekel, hogy ez a bojler tehén mit támogat vagy mit nem...? Tudom, hogy ezt a mocskos hazaárulót sem érdekli -soha nem is érdekelte-, hogy az emberek a múltjával, a lopott villájával, a családjával együtt utálják, mint a szart, de hát azért mégis...
nagycsaba
2024. augusztus 31. 23:43
"A hazámnak szüksége lenne például háziorvosokra, jó iskolákra, tisztességes fizetésekre és nyugdíjakra, biztonságosan közlekedő vonatokra" Nálatok vol mi?! Vizitdíj az volt.
palinka-0
2024. augusztus 31. 20:44
Aki itt ma olimpiát akar, annak nincs ki az öt karikája! Inkább cirkuszok kellenének a kenyér helyett.
K4t1nk4
2024. augusztus 31. 19:43
2036-ban örülhetsz, ha a WC-ig eljutsz még a saját lábadon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!