Bolsevik módszerekkel szítja az indulatokat – visszavágott az egészségügyi államtitkár Magyar Péternek (VIDEÓ)

2024. augusztus 28. 18:02

Takács Péter azt mondta, a Tisza Párt elnöke visszaél a mindenkori helyzetével, ezt bizonyította az is, hogy régebben sms-ekben kért kivételes, soron kívüli egészségügyi ellátást a kórházigazgatóktól.

2024. augusztus 28. 18:02
Magyar Péter

Nyitóképünk: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád

Magyar Péter EP-képviselőként jogosult arra, hogy bármely hazai közintézményben tájékozódjon, az az akciója, azonban, amit az elmúlt hetekben folytatott, ezen messze túlnyúlik. A Tisza Párt elnökének alapvetően nem az a célja, hogy tájékozódjon, megismerje a kórházak mindennapos valóságát, működési rendjét, a finanszírozási kereteket, az infrastrukturális körülményeket, hanem a balhé és az indulatkeltés – jelentette ki Takács Péter a Pesti Srácok Mi kérdezünk című podcastműsorában.

Ezt is ajánljuk a témában

Az egészségügyi államtitkár szerint erre az egészségügy mindig is alkalmas volt, függetlenül attól, ki van kormányon. De alapvetően azért ez egy baloldali téma szokott lenni, hiszen az ő módszerük az, hogy

ezt a rossz közérzetet propagálják, az az érdekük, hogy mindenki egy kicsit rosszul érezze magát 

– mondta.

Takács szerint aki kapcsolatba kerül az egészségüggyel, annak valamilyen baja van és már alapból nem érzi jól magát, ilyenkor pedig már nem sok kell, hogy a rossz közérzetből indulat legyen. Ez az Alinsky-módszer lényege – amit most Magyar Péter mint a bolsevikok méltó szellemi örököse alkalmaz –, hogy indulatot szítson, keltsen, ezzel próbálja a közvéleményt uszítani.

Ezt is ajánljuk a témában

Az államtitkár úgy véli, ha Magyarnak az objektív tájékoztatás lenne a célja, akkor nemcsak a lerobbantabb részeket mutogatná a kórházakban, hanem azokat is, amelyek rendben működnek. A János Kórházban is csak azt mutatta be, hogy az egyik műtőben nem megy a klíma, ami egy valós probléma, de azt elfelejtette elmondani, hogy a másik tizenkettőben igen, a betegellátást átszervezték.

Takács úgy fogalmazott,

Magyar már a kérdésfeltevésében is hazugságot állít 

– ez is egy ügyes bolsi módszer egyébként –, amikor azt kérdezi, miért akarja eltitkolni a kormány, hogy milyen állapotban vannak az egészségügyi intézmények. Az államtitkár nonszensznek nevezte, hogy a XXI. században egy közintézményben, ahol több ezer ember fordul meg, el akarnának valamit titkolni.

Ezt is ajánljuk a témában

Az államtitkárnak az az egyik legnagyobb problémája Magyar Péterrel, hogy ő a mindenkori helyzetével visszaél, ezt bizonyította az is, hogy régebben sms-ekben kért kivételes, soron kívüli egészségügyi ellátást a rokonainak a kórházigazgatóktól. Ismerte korábbról a Tisza Párt elnökét és kellemetlen embernek tartotta, hiszen mindig valakinek a hátán mászott felfelé, egész életében ezt csinálta. Korábban arra hivatkozott, hogy Mádl-rokon, később a feleségét tolta maga előtt. Ez nagyon visszataszító dolog – mondta.

A Szent János Kórház nem volt jó Magyarnak, ő a Honvédba akart beprotezsáltatni a családtagjait, holott oda,

annak az egyes osztályaira csak különleges engedéllyel lehet bejutni, hiszen ott nem VIP-ellátás folyik, 

hanem ezek magas biztonságú részlegek, ahol fedett nyomozókat, NATO-katonákat, ukrajnai sérülteket, kiemelten védendő állami vezetőket gyógyítanak – jelentette ki Takács.

Az államtitkár úgy véli, Magyar folyamatos negatív kommunikációja és hangulatkeltése elbizonytalanítja az embereket, ezzel veszélyezteti őket, mert ha valaki abból kiindulva nem megy be egy magyar kórházba, hogy ott ő úgyse kap ellátást, az az egészségük rovására mehet. Takács szerint az EP-képviselőnek inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy új barátainál, Manfred Webernél és Ursula von der Leyennél elérje annak a 900 milliárd forintnak a kifizetését, amit még a COVID helyreállítási alapjából különítettek el a magyar kórházak fejlesztésére.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 01. 17:56 Szerkesztve
Magyar Pétert nem lenne nehéz magabiztosságát tekintve a földbe döngölni és elvenni örökre a kedvét attól, hogy nyilvánosan fellépjen. Az kellene csak, hogy egy 18-25 közötti hölgykoszorú nyilvános élö adásban hangosan a fejére olvasná az igazságot: "Csak ilyen pici ez a vakarcs?" és egy jót nevetnének rajta. De ráadásul még a háta is görbe, öszül a haja, pedig ezekhez még túl fiatal. Egy icipici túlzással gnómnak is lehet nevezni. A teste is olyan mint a lelke...., a természet nem titkolódzik.
2024. szeptember 01. 17:37 Szerkesztve
Magyar Péter úgy fizikai alkatát, mind szellemi adottságait tekintve egy tök alsó. A testméretek miatt a fiatal lányok már nem egyszer kiröhögték. Az arckifejezése, fejformája, tekintete, szájának szemtelen pofázásra rögzödött állása stb. kimondottan unszimpatikus már ránézésre is. Van benne valami bunkó nyikhajság. Az igéreteit, amiért a követöi ráharaptak, - "hogy majd ö aztán minden disznóságot leleplez e hazában" -, nem szállította, mondván: "Ti vagytok az atombomba.". Ha követöi normális, értelemes emberek lennének, ekkor kellett volna otthagyniuk ezt a szélhámost. Az MP "jelenség" valójában nem Magyar Péterröl szól, - ilyen jött-ment, beképzelt, nagyzoló figura sok szaladgál az országban -, hanem arról, hogy van egy millió körüli, politikailag zavarosfejü, minden jólhangzó hazugságnak bedölö, teljesen megbízhatatlan választó. Ez bizony nagy tehertétel az országnak. Erröl szól ez a történet.
Palatin
2024. szeptember 01. 17:22
Magyar Péterrel ott kezdödik a baj, hogy ö már emberileg is egy összeférhetetlen, abnormális egóval rendelkezö pszichikailag labilis, kiszámíthatatlan, önmagát erösen túlértékelö, robbanékony személy, akinek fö motivációja a bosszú, a revans. Mint ilyen politikusnak teljesen alkalmatlan. Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj. Most már, - megismerve MP linkségét -, nyilván mindenki elhiszi, hogy amit Varga Judit mondott erröl a modortalan, eszelös, szociopata nyikhajról, a valóban igaz. Ez a fickó nem úra se a szavainak, se a tetteinek. Úgy viselkedik, mint egy karácsonyi vásárra betévedt vadkan. Le fog zuhanni a csillaga, úgy mint 1956-ban az ötágú vöröscsillag a Csepelmüvek homlokzatáról. Már a leghangosabb, leglelkesebb támogatói is kezdenek egyre nagyobb távolságot tartani töle. Elég gyorsan ki fog derülni, hogy a fickó egy tök alsó.
Osztap_Bender
2024. augusztus 30. 16:19
No most esetleges hatalomra kerülése után a "magyar gyereknek" a lehető legszigorúbban vissza kell vágni, el kell lehetetleníteni az ilyen aljas, szemét takács féléket. Még idejekorán szólok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!