A lopott bicikli, a kirázott sátor, a telefontöltő és a kecskeméti rabló – novellába illő esetet közölt a rendőrség

2024. augusztus 22. 06:30

A nyomozók nem teketóriáztak.

2024. augusztus 22. 06:30
Early in the morning in Hanover

Nyitóképünk illusztráció! Fotó: JULIAN STRATENSCHULTE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Vasárnap este egy férfi lopott biciklivel érkezett a kecskeméti Árpádvárosba, ahol kirabolt egy sátrazó kínai férfit. A kínai állampolgár éppen sátrat vert, amikor a helybéli férfi észrevette a sátrat, rázni kezdte, majd a kijövő férfit inzultálta és bántalmazta. A támadó ezután eltulajdonította egy powerbankját, egy táskáját és a pénztárcáját – írta meg a police.hu.

A rablót nem sokkal később, a helyszín közelében elfogták, köszönhetően egy arra járó személynek. A férfinál megtalálták a lopott tárgyakat, és kifosztás miatt büntetőeljárás indult ellene. A nyomozók a rablásnál használt kerékpárt is lefoglalták.

Másnap bejelentés érkezett a rendőrségre egy kerékpárlopásról, amely alig néhány száz méterre történt a rablás helyszínétől. A tulajdonos azonosította a kerékpárt, ami megerősítette a gyanút, hogy azt is a támadó lopta el. A biciklit visszaadták a tulajdonosának, a kecskeméti férfi pedig most már nemcsak kifosztás, hanem lopás miatt is felelősségre vonásra számíthat.

***

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. augusztus 22. 10:25
Hírös város az aafődön Kecskemét, Ott születtem, annak öszöm könyerét. Sebváátós a nyergös cangám, nem vöttem, Szögénylegény szép szörivee szöröztem. Nincs énnéköm mestörségöm, nem is kő, Van azé jó keresetöm, jobb se kő, Vót is, van is, lösz is, hiszöm istenöm, Míg utast lát a pusztába két szömöm. (Bocsi, Sándorunk!)
Welszibard
2024. augusztus 22. 09:49
A rendőrség sikeres akciójárol eddig - a fanyalgók hozzászólása i miatt - nem esett szó. Gratulálok a magyar rendőrőknek és nyomozóknak!
csakegyittlako
2024. augusztus 22. 08:47
Most akkor kifosztás, vagy rablás? Mert tettleg bántalmazta, akkor az nem kifosztás, Ejnye mandi. Jó lenne ha letisztázott dolgokat tennél fel.
Tasi János
2024. augusztus 22. 07:54
És? Mostantól főznek rá, ágyban alszik és melegben lesz télen. Az adófizetők meg fizetik. Ki járt jobban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!