Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely nem végzi el a legalapvetőbb munkákat sem Budapesten (VIDEÓ)

2024. május 15. 20:04

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony a budapesti ügyek intézése helyett „osztálykirándulgat a Gyurcsány házaspárral” vidéken.

2024. május 15. 20:04

Nyitókép: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád

***

Budapest utcáiról Karácsony Gergely főpolgármester nemtörődömsége köszön vissza, a fővárost koszos, piszkos, szemetes utcák jellemzik – jelentette ki a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerdán, Budapesten. Szentkirályi Alexandra segítőivel a főváros fenntartásában lévő, graffitivel összefirkált, használaton kívüli megállót takarított meg a Haller utcánál, a Duna-parton.

Lehet, hogy Karácsony Gergely szerint az összefirkált megálló street art vagy művészeti alkotás, ha már a gazt méhlegelőnek nevezi – mondta Szentkirályi Alexandra. Mint mondta, ő ezt a hanyag városvezetés példájának tartja ugyanúgy, mint a Gellért-hegyen a szeméttől túlcsorduló kukákat.

Nevezzük nevén a dolgokat, a hanyag városvezetés, az hanyag városvezetést jelent”

– jelentette ki.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje felháborítónak nevezte, hogy miközben a főpolgármesternek lenne dolga Budapesten, ő inkább „osztálykirándulgat a Gyurcsány házaspárral” vidéken.

A főpolgármesternek a budapestiek problémáinak megoldásával kellene foglalkoznia, ahelyett, hogy a Gyurcsány házaspárnak kampányol vidéken – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra. Úgy fogalmazott, Karácsony Gergely nem végzi el a legalapvetőbb munkákat sem Budapesten.

Kiemelte, hogy az ő hét pontos főpolgármesteri tervében kulcselem a köztisztaság, azt szeretné, ha Budapesten újra rend és tisztaság lenne.

Emlékeztetett rá, hogy Karácsony Gergely Budapesten leszereltetett háromezer közterületi kukát, elvett kettőmilliárd forintot a köztisztaságért felelős cégtől és leépítette a dolgozói létszámot is.

(MTI)

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 16. 19:02 Szerkesztve
Annakidején volt egy OV-csótány vita, amit a ballibsi folklór szerint csótány nyert. Valójában, mint később kiderült, ez volt az első olyan eset, amikor egy politikus minden lényeges kérdésben gátlástalanul hazudott. Ez volt a fordulópont, ami után már nem volt értelme ballibsi politikussal vitatkozni. Ez volt a fordulópont a 2/3-ok megalapozosában. Ezek után arra hivatkozni, hogy KariGeri helyett csótánnyal kellene vitázni nevetséges hülyeség. Ha valakivel nincs vita az a szégyenérzet nélküli csótány. KariGeriről azt terjesztik, hogy alapvetően becsületes, csak naív, megvezethető, béna és buta. Viszont ő a jelölt, így ajándék lenne vele vitázni. Elutasítani ostoba taktika.
KBA98
2024. május 16. 17:45
Alexandra végy egy korbácsot a kezedbe, mert ez így gyenge!
Lajoss
2024. május 16. 15:22
Annyira gáz ez a nő…
lordzoltanus
2024. május 16. 14:40
2 hónap múlva otthon mondogathatja majd magának a "hét pontos főpolgármesteri tervét" a konyhában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!