Skócia
ÉLŐ
Svájc

Meglátott egy bőrövet, kapásból felforrt az agyvize Magyar Péternek (VIDEÓ)

2024. május 21. 09:34

A jelenlévő szimpatizánsok közül többen is azt kezdték skandálni, hogy „hülye vagy”.

2024. május 21. 09:34

Nyitókép: Képernyőfotó

Egyre több helyen tűnik fel egy videó, amely Magyar Péter országjárásának szentendrei állomásán készült.

A felvételen az látható, hogy 

a hallgatóság soraiban feltűnt egy hölgy a volt diplomata háta mögött, és a magasba emelt egy bőrövet

 – emlékeztetve arra a jelenlévőket, hogy Varga Judit nyilatkozata szerint volt arra precedens, hogy azt vágta hozzá a volt férje – , amellyel felbőszítette a Tisza Párt alelnökét, és kapott jócskán beszólást az egybegyűltek soraiból. Többen azt kezdték skandálni, hogy

Hülye vagy!”

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter is feléfordult, és azt a kérdést szegezte többek között neki, hogy „tudja-e a hölgy, ha ennyire boldog, hogy több mint 800 betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon, és több százezer magyar van napi szintű orvosi ellátás nélkül”

Majd arra is rákérdezett, hogy azt tudja-e a demonstráló, hogy 20 év alatt „Gyurcsány és Orbán a második legszegényebb országgá tette hazánkat”.

A nőtől Magyar végül elvette az övet, és feltehetően a párja elvezette a helyszínről.

A politikai babérokra törő férfi eközben azt javasolta neki, hogy nézze meg újra a Varga Judittal készült interjút.

A fent említett jelenet körülbelül a 9. perctől tekinthető meg:

 

 

Összesen 404 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 22. 10:50 Szerkesztve
Ja, de azért arra jó volt az a "sz@r egészségügy", hogy amikor öngyilkosságot színleltél a hülye játékaidhoz, azért kihívasd a mentőket, utána meg lelépj! Akkor baromira nem aggódtál más egészsége miatt! Most meg ez játsza az eszét és oktat ki másokat! Mikor kb fogalma sincs az egészségügyről! Sz@r alak!
5m007h 0p3ra70r
2024. május 22. 03:39
Egyébként ha lenne elég orvos és működne az egészségügy, kisbarátunk nem az utcán flangálna, hanem egy bezárt szobában.
5m007h 0p3ra70r
2024. május 22. 03:35
>>Fed74tolltzoli 2024. május 21. 18:41 Agyon baszlak a Román kurva anyáddal együtt, Gyerekbaszó kutya!!!<< Mennyi báj, mennyi kellem árad lenyűgöző stílusban ebből a tiszából. Már megérte ezt a csókát felfuttatni, egybegyűjtötte az ilyen intellektüel kultúrharcosok tömegét.
5m007h 0p3ra70r
2024. május 22. 03:29
>>Majd arra is rákérdezett, hogy azt tudja-e a demonstráló, hogy 20 év alatt „Gyurcsány és Orbán a második legszegényebb országgá tette hazánkat”.<< Tudja-e, hogy Magyar Péter ezalatt a 20 év alatt a választásokon kire szavazott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!