Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Lendvai Ildikó akkora bakot lőtt, hogy az még a Holdról is látszik

2024. május 27. 13:19

Az egykori cenzor esete a bűzlő baloldali hazugsággalacsinnal.

2024. május 27. 13:19
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet 

„A szocik hajdan volt nagyasszonya most is tevékenyen kiveszi a részét a most már hivatalosan is Gyurcsány-formációvá váló balos tömörülés kampányából. Szokásos helyén, a Népszavában ismét csillogtatta páratlan humorérzékét és utánozhatatlan írói kvalitásait. Ezúttal is a kormány oroszokhoz való viszonya volt a téma, szóba került Szijjártó Péter és Lavrov is. Legfőképpen a baloldal legfrissebb témájár, a külügy szervereit ért hackertámadásra hegyezte ki a szövegét és vont le finoman szólva téves konzekvenciákat. Lássuk, mit írt Ildikó asszony:

»[…] Szijjártó okos és engedelmes hivatalnok, nem hülye, csak hülyít. Minket. Ha nyilvánosságra hozza, mi történt a külügy szervereivel, szétverné hosszú évek munkájának eredményét. Amelynek következtében a Fidesz-tábor fenntartások nélküli Putyin-baráttá vált, saját szovjet- és oroszellenes hagyományaival is szakítva. Megkérdőjeleződne az eddigi duma a legeslegolcsóbb, kedvezményes orosz gázról, a rendkívüli hadműveletnek álcázott ukrajnai háborúról, a kifordított, háborúpárti-békepárti szereposztásról. Nincs mit tenni: kussolnia és hazudnia kell szegénynek. A hülyítés hivatali kötelessége.«

Rendszeresen érnek kormányzati honlapokat hackertámadások, a Külgazdasági és Külügyminisztériumot érintő, 2022-es, orosz eredetű hackertámadás során azonban nem kerültek ki bizalmas adatok – közölte Gulyás Gergely a legutóbbi Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter újságírói kérdésre azt is kifejtette, nem igaz, hogy a külügyi tárca informatikai rendszereit súlyosan kompromittálták az orosz titkosszolgálatok. A baloldali sajtóban megjelent téves információkkal ellentétben az általa kért tájékoztatás szerint bizalmas adatok senkinek a birtokába nem kerültek.

Ennyi!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sabotage-2
2024. május 28. 19:14
Te pedofideszes kamukrónikás, hazudoztok össze vissza!!! Amíg ti hazudoztok, addig az oligarháitok lopnak, csalnak, pedofilkodnak, buzulnak!!! Sajnos ebben , nem sokkal szerényebb az ellenzék sem. Ide jutottunk O1G 14 éves uralkodása alatt!!! SZÉGYEN!! SZÉGYEN!! SZÉGYEN!!
EJP1
2024. május 28. 08:14
El kellene már felejteni ezt a vén komcsi csatakancát!
koronaszepe
2024. május 27. 17:23
Az orosz támadásra a normális reakció a védelem megerősítésén túl a politikai. Nagykövet behívása, moszkvai követ hazarendelése konzultációra, válaszlépések,stb. A magyar reakció; semmi! Az orosz kitüntetés a magyar külügyminiszternek, annak elfogadása néhány hónappal a támadás után felér egy beismerő vallomással magyar részről.
koronaszepe
2024. május 27. 17:19
Ehhez képest Szijjártó Péter nem a kibertámadás tényén háborodott fel, hanem azon, hogy ez kiderült és a sajtó beszámolt róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!