Videón: bement egy fehér atlétában a kocsmába, hatalmas tömegverekedés lett a vége

2024. március 07. 14:00

Miután a sértett az utcára menekült, telefonon kért segítséget egy rokonától, így rövid időn belül legalább 11 fő érkezett különböző ütésre alkalmas eszközökkel a helyszínre.

2024. március 07. 14:00
null

A Fonyódi Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot azzal a négy férfival szemben, akik több balatonboglári vendéglátóhelyen, illetve közterületen randalíroztak. A vádiratban három garázdaság szerepel, melyekből az első esetben a vádlottak közül a két, büntetett előéletű testvér egy boglári sörözőben italozott, de egy idő után túl hangosak voltak, valamint az üzemeltetőt is provokálni kezdték. 

A kocsmáros ezért az éppen a söröző előtt dohányzó testvérpárral közölte, hogy nem mehetnek vissza, majd becsukta előttük az ajtót. A kitiltás azonban további indulatot szült, mert a többszörös visszaeső egyik vádlott öklével betörte a kocsma ajtó üvegét. A testvérpár hetekkel később ismerőseik társaságában egy balatonboglári kávézóban szórakozott, ahová a sértett és barátai is betértek. A testvérek a sértettel összeszólalkoztak, majd többször megütötték annak ellenére, hogy ismerőseik próbálták őket a sértett közeléből eltávolítani. 

Miután a sértett az utcára menekült, telefonon kért segítséget egy rokonától, így rövid időn belül legalább 11 fő érkezett különböző ütésre alkalmas eszközökkel a helyszínre. A két társaság közötti összecsapást végül a megerősített rendőri erők könnygázspray használatával akadályozták meg. Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a testvérekkel szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a sértetti társasághoz tartozó másik két férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt.

Nyitókép: Ügyészség 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­­s­­ ­l­á­­n­­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
egonsamu
2024. április 10. 19:43
Családi viszályok perui indián kiscsaládok közt. Megesik az ilyesmi...
Hyazinth
2024. március 12. 22:06
Renátó Colomparsen és a többi norvég cserediák nem bírt magával.
Hyazinth
2024. március 12. 22:03
Nem derült ki, mi a szimbolikája a címben hangsúlyozott fehér atlétának. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!