Meg kellene végre érteni, hogy az energiaellátás nem ideológiai vagy politikai kérdés

2024. március 02. 21:16

Rossz hír, hogy az Európai Unióban az energiaellátás körüli vitákat az ideológiai megközelítés jellemzi.

2024. március 02. 21:16
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Rossz hír, hogy az Európai Unióban az energiaellátás körüli vitákat az ideológiai megközelítés jellemzi. Ha nem fizikai kérdésként tekintenek az energiaellátásra, akkor nem lesz lehetséges a tagállamok számára legkedvezőbb megoldások megtalálása.

Meg kellene végre érteni, hogy az energiaellátás nem ideológiai vagy politikai kérdés. Az energiaellátáshoz infrastruktúrára van szükség, ez határozza meg, hogy honnan lehet energiahordozókat vásárolni.

Az Oroszországgal folytatott energetikai együttműködés nélkül egyszerűen nem lehetne garantálni hazánk biztonságos energiaellátását, ezért mi világossá is tettük, hogy nem vagyunk hajlandóak feláldozni az energiabiztonságunkat egy olyan háborúban, amely nem a mi háborúnk.”

Nyitókép: Facebook


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. március 04. 09:10
Nincs aki megállítaná ezt az őrületet?
llnnhegyi
2024. március 04. 09:05 Szerkesztve
Sayho Omar elemző odaadja/ odadobja Magyarországot Csádnak. 7 millió éhezőnek+ 2 millió menekültnek. Boko Hara terror csapatának! A hadsereget is rendelkezésre bocsátaná! Egy nagy lófaszt!!!!! 13.hav nyugdíj megszűnik. Infláció követő béremelés nyugdíjemelés megszűnik. -------- Szijjártó Péter, Te teljesen meghülyülsz!! Kormány átalakítást követeljük! Szalay Bobri Kristófot és Szijjártó Pétert K I D O B N I !
llnnhegyi
2024. március 03. 23:26
Szijjártó Péter külügyminiszter és külgazdasági miniszter úr! Magyarázza el miért veszélytelen a Csád-i katonai kaland! Ne menjenek oda!!
bodrigyuri
2024. március 03. 20:31
A kakadu félezer milliárdos energia buktája lófasz a kakadu horkolásgátló bizniszéhez képest. Ha a malac meghal, ő lesz az új izraeli helytartó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!