Dobrev Klárának nem sikerült helyesen leírnia a német kancellár nevét

2024. március 01. 22:17

Csupán az a kérdés, hogy Olaf Scholz a saját Facebook-oldalára azt írja-e, nyilván németül, hogy „Este is folyik a munka. Dbrev Klára magyar árnyék-miniszterelnökkel.”

2024. március 01. 22:17
null

„Este is folyik a munka. Olaf Sholz (sic!) német kancellárral” – írja a Facebook-oldalán a Rómában tartózkodó Dobrev Klára és egy fotót is mellékel a poszthoz, amelyen kezet fog a német kancellárral.

Csupán az a kérdés, hogy Olaf Scholz a saját Facebook-oldalára azt írja-e, nyilván németül, hogy „Este is folyik a munka. Dbrev Klára magyar árnyék-miniszterelnökkel.”

Ha netán a DK árnyék-miniszterelnöke rájönne a hibára, íme, itt az eredeti verziója:

 

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:14
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­­r­­­n­a­­­k­­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Palatin
2024. március 05. 00:57
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
Palatin
2024. március 05. 00:56
Most már hivatalosan is ki lehet jelenteni, hogy Gyurcsánynak teljesen elment az esze. A hatalomvágy, a revans utáni ácsingózás, és a sötét gyülölet , no meg az alkohol és az öregedés felörölte az agyát. Teljesen elvesztette az arányérzékét is, azt sem tudja mit beszél. Egy örjöngö idegbetegre emlékeztet. Ami a DK-ban (Deklasszált Kommunisták) lejátszódik az már a szürrealizmus világába tartozik, a hívei képesek támogatni a teljes szellemi összeomlásig. Legjobban tulajdonképpen a saját szavazóit sérti meg, amikor azt gondolja róluk, hogy "ez kell nekik."
Gullwing
2024. március 04. 17:05
Ostoba bolgár komcsi trampli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!