Barátok közt

2024. március 11. 06:08

A magyar nemzeti tábor továbbra is azokat támogatja, akik újra naggyá kívánják tenni Amerikát.

2024. március 11. 06:08
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Orbán Viktor elmondja, mert elmondhatja mindazt, amiért német, francia, holland, belga politikusok fejét vennék a hazájukban.

Magyarország ugyanis a saját útját járja, és a hazai választópolgárok többsége nem tűri a diktátumokat. Minden ebből a tényből fakad, az is, hogy miért Donald Trumpot és nem valamelyik félnótás, korrupt, becstelen brüsszeli bohócot tartjuk jó választásnak a magunk számára. Hazugság és tilalomfák helyett a szabadságot és az önállóságot pártoljuk. Azt szeretnénk látni Amerikában is, amit tizennégy éve minden egyes nap átélünk Magyarországon: a szólás és a vélemény valódi szabadságát, a keresztyén értékek képviseletét, a férfiből, nőből, gyerekből álló család védelmét, a kiskorúak oltalmazását.

Azért hangsúlyozzuk mindezt, mert – ahogyan látjuk – az Egyesült Államokban olyan nagy a baj, hogy még a nálunk szolgáló nagykövetük sem érti, mi fán terem a hazafias magatartás.

De végső soron mindez nem is a mi dolgunk. Hogy Amerika milyen sorsot választ magának, hamarosan kiderül. Mindenesetre elmondjuk, mert – ismétlem – elmondhatjuk, hogy a magyar nemzeti oldal ezúttal Donald Trump győzelméért szorít. Tudjuk, hogy az ő elnökségével helyreállhatna az erőszakkal rossz irányba térített amerikai–magyar kapcsolatrendszer. Bosszú helyett békére van szükségünk, hiszen barátok közt ez így szokás. Akármit is sugallnak a túloldalon, a magyar nemzeti tábor továbbra is azokat támogatja, akik újra naggyá kívánják tenni Amerikát.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­l­­á­­n­­y­o­­k­­ ­­­v­á­­r­­­n­­a­k­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. március 13. 09:50
A pojáca és a csüngőhasú…😂😂😂😂😂
Osztap_Bender
2024. március 11. 18:41
A magyar nemzeti tábor továbbra is azokat támogatja, akik újra naggyá kívánják tenni Amerikát. Neked elment a józan eszed, pampuska! A magyar nemzeti tábornak (ami nem egyenlő a ner táborral) Magyarországot kell naggyá tennie, minden szempontból. A jenkik csak boldoguljanak saját maguk, a saját idiótáikkal, a saját hazájukban. Nekünk itthon kell ezt a nehéz feladatot elvégezni, amihez sajnos még mindig nem fogott hozzá a magát "nemzetinek" nevező kormány. A kétharmados többség ellenére sem. Sajnos még mindig csak a zsebek tömésével és hatalmuk bebetonozásával foglalkoznak. Igaz, ebből viszont nem spórolják ki a betonvasat, mint "lőlőék" a MÁV felépítményeiből.
mreinstand-2
2024. március 11. 15:32
Amerika ma is nagy, tegnap is az volt, holnap is az lesz. Két mocskos bűnöző akarja abuzálni, a szarosszájú csicskásai pedig lelkesen buzdítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!