„Ő a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kékszalagos Márki-Zay...” – kibukott Pottyondy Magyar Péter miatt (VIDEÓ)

2024. március 20. 08:45

A balliberális influenszer nem érti, hogy miért gerjed ennyire a Magyar Péter-jelenség.

2024. március 20. 08:45

Pottyondy Edina is megszólalt a „Magyar Péter-jelenséggel” kapcsolatban. Az egykori Momentumos influenszer magyarázkodással kezdte a közösségi oldalára feltöltött videót. Elmondása szerint azért hallgatott idáig, mert egyszerűen „nem tudta hova tenni a jelenséget”.

A balliberális véleményvezér sorra vette az utóbbi hetek Magyar Péterrel kapcsolatos eseményeit, és a már tőle megszokott, erőltetett szóvirágokkal igyekezte fogyaszthatóvá tenni a menetrend szerinti kormánykritikát. Ezt követően megállapította: „egyáltalán nem értem, hogy miért gerjed ennyire a Magyar Péter-jelenség”.

Pottyondy ezzel azokra az interjúkra utalt, amik az utóbbi hetekben Varga Judit exférjével készültek.

Magyar Péter nem pusztán egy újabb ellenzéki messiás, hanem egyszerre a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kékszalagos Márki-Zay, a kámforrá váló Pesty László, és Lisan al-Gaib, a hang a másik világból

– összegezte Pottyondy Edina, majd hozzátette, hogy „Magyar Péter jelenleg nem csupán egy politikai szereplő, hanem Magyarország elsőszámú celebritása”.

A teljes videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. március 21. 21:37
Kipukkadt a buborékotok, ez a bajotok. Ti vagytok a szörnyek W. Zsolttal.
coyote-0
2024. március 21. 10:45
Pottyondi, a humortalan humorista.
Pandaka pygmaea
2024. március 21. 10:29
"Magyar Péter nem pusztán egy újabb ellenzéki messiás, hanem egyszerre a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kékszalagos Márki-Zay, a kámforrá váló Pesty László, és Lisan al-Gaib, a hang a másik világból – összegezte Pottyondy Edina, majd hozzátette, hogy „Magyar Péter jelenleg nem csupán egy politikai szereplő, hanem Magyarország elsőszámú celebritása”. :D:D:D hát nem tudom, hogy ezt hogyan értette Puzsérné, de így elolvasva, ez nekem maró gúnynak tűnik.
KBA98
2024. március 20. 16:47
Ez az ájtatos pofa a halál angyala? és még van bőr a pofáján megszólalni is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!