A Fidesz rendszere semmiképpen sem családbarát, erkölcsileg és morálisan is totálisan megbukott

2024. március 27. 18:35

Ha és amennyiben Varga Judit állításai igazak, akkor miért nem ratifikálták az Isztambuli Egyezményt?

2024. március 27. 18:35
null
Kunhalmi  Ágnes
Kunhalmi Ágnes
Facebook

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„Először is szeretném leszögezni, hogy bárminemű, nőket érő erőszakot elítélek, ahogy az MSZP egésze is. Nem véletlenül nyújtottuk be újra meg újra az Isztambuli Egyezmény ratifikációját, amely a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről és felszámolásáról szól.

Bayer Zsolt publicisztikája szerint 10 éve tud a Fidesz az erőszakról, ám ha ez igaz, akkor miért nem tettek semmit? Ha és amennyiben ez és Varga Judit állításai igazak, akkor miért nem ratifikálták az Isztambuli Egyezményt? És miért nem kapott semmiféle védelmet az akkor hivatalban lévő igazságügyi miniszter?

Miért csak most állnak a nyilvánosság elé? Az utóbbi 14 évben nem volt olyan pillanat, hogy a nők védelme, a nők egyenjogúsága, a családon belüli erőszak megelőzése fontos lett volna a kormánynak, sőt, többek közt az Isztambuli Egyezmény ratifikálásnak elutasításával inkább ellene mentek.

Bárhonnan is nézzük, a Fidesz rendszere semmiképpen sem családbarát, erkölcsileg és morálisan is totálisan megbukott.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. március 30. 15:09
Bayer Zsolt publicisztikája szerint 10 éve tud a Fidesz az erőszakról, ám ha ez igaz, akkor miért nem tettek semmit? --- megmondom én--- azért, mert kétféle erőszak létezik egy veszélyes, ami kitudódik és egy másik, ami nem (a baj mindig az átmenetekkel van...)
Hangillat
2024. március 29. 09:05
Kunhalmi Ági... Ajtóbecsapódás szelétől traumatizált nadrágfájást külső fáslival gyógyító médiahősnői előzetese utáni szoccant erkölcsiség. Kuncogáshalmi mesefa egyenesági gyümölcse.
2024. március 29. 08:57 Szerkesztve
Ágika, inkább nevetgéljen! Ebből többször kiválóan vizsgázott.
jostothu
2024. március 28. 23:14
Szánalmas. Megfoghatjátok egymás kezét azzal a másik hülyével. Tudod a másik társelnökötökkel. Azzal a tökkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!