Varju a kenőpénz és rambóskodás labirintusában

2024. február 29. 18:34

A kerületi Daniel Craig-hasonmásverseny harmadik helyezettje kemény kötésű pali.

2024. február 29. 18:34
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér blog

„Bozótharcos amazonokkal volt körbevéve, ez nem vitás. Bősz Anett, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, valamint a »proli A-licences« patkányirtó Bangóné értő támogatásával, illetve a kistérségi Peter Parker manézsban is alkalmazható mutatványaival kiegészülve Varju igazi csapást mért a facebook-élőzés kultúrájára még nem igazán készen álló magyar társadalomra.

A kerületi Daniel Craig-hasonmásverseny harmadik helyezettje kemény kötésű pali.

Bányász- és komcsimúlt, ha egyesül a felvilágosult européer DK-s szektasággal, az valami olyan veszélyes elegy, amire mezei köztévés alkalmazott és biztonsági őr nem tud lélekben felkészülni. És láthatóan fizikálisan sem. A nemzetbiztonsági kockázattal bíró objektumok közé sorolandó köztévébe való erőszakos behatolás, még ha az képviselői igazolvánnyal is történik, semmivel sem különbözik a reptér vagy az atomerőmű elfoglalásától. Teljesen mindegy, hogy a kényszerítő eszköz fegyver vagy éppen az intelligencia hiánya.

MMA-s barátunk (nem a Magyar Művészeti Akadémia, hanem Mixed Martial Arts) földreviteléhez több biztonsági őr is kellett, egyiknek vádliját szét is kapta Lackó, mint foxi a lábtörlőt. A tragikomikus jelenetek sokaságának élményét nyújtó invázió (Kunhalmi vs. Ajtó, Bangóné k.va erős képei) egyik, számomra legszínvonalasabb dramaturgiai része az volt, amikor a telefonjával élőző hollywoodi sztár felkérdezi az őrt, hogy ugye az tudja, hogy az ő adójából kapja a fizetését. A portásmodor amikor megnyilvánul a portás ellen. Gyönyörű jelenet volt. Már csak azt bánom, hogy szegény biztonsági őrnek nem volt annyi lélekjelenléte, hogy visszapofázzon a földön fekvő köztiszteletben álló úrnak, hogy »Te meg az én adómból kapod, öreg!«

Varju László persze nem csak a rambóskodása okán lett elmarasztalva, hanem kenőpénzes csábításos választási csalás bűntette miatt is, ami, ha lehet, még súlyosabb, mint a testi sértés és garázdaság. Ha egyáltalán vagyunk olyan jófejek, hogy méricskéljük, melyik gaztettéért kéne kevésbé eltakarodnia az Országházból és a közéletből egyaránt.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:  Mandiner / Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­n­­­y­­o­­k­ ­­v­á­­­r­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 02. 12:20
Tüpontos! De miért van szabadlábon ez a hétpróbás kommunista gazember? Rohadj meg polt a zsidó kommunista vérügyeszeiddel együtt!
Lajoss
2024. március 02. 06:48
Ugyan,Kriszti,köztörvényes bűnözőket szolgálsz…😥
atti64
2024. március 01. 16:53
VARNYUUUU!!!!!!!!!! NEM VARJU!!!!!!!!!!!!PÁRKÁNY KOMCSI!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!