Se veled, se nélküled

2024. február 10. 12:34

Olyan ez, mint amikor az összes hazaáruló is a magyar nemzet részének érzi magát.

2024. február 10. 12:34
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Emlékezik még rá valaki, amikor az Együtt nevű párt külön indult? Azt hittük, ennél nevetségesebb kínlódás nem lesz már a hazai politikatörténetben, de a szedett-vetett ellenzék újabb szintet kíván lépni az önkormányzati választás kampányában. Karácsony Gergely, a cikk írásának pillanatában még valamiféle csökkentett hatóanyag-tartalmú közös főpolgármester-jelölt ugyanis úgy módosította a minap a közös ellenzéki listára tett javaslatát, hogy nem közös listán, de egy politikai közösségként indulnak majd a globalista újbalos haladárok. Csettinthetnek az elemzők, ez így már rettenetesen vonzó lesz az összes Orbán-fóbiásnak. Igaz, hogy a momentumosok ki nem állhatják Gyurcsányt, a szocik Tüttő Katának szurkolnak Karácsonnyal szemben, az LMP soha véget nem érő tárgyalásokat folytat Vitézy Dáviddal, a Jobbik viszont előretolt ékként máris becserélte Brenner Kolomant, ez ne zavarja meg senkinek a politikai éleslátását.

Egy közösség ők, vállt vállnak vetve küzdenek a diktatúra meg a rendszerszintű korrupció ellen, amit csak az lát a guruló dollárok vérlázító botrányának, aki Putyin pincsije.

Olyan ez, mint amikor az összes hazaáruló is a magyar nemzet részének érzi magát. Egy vérből valók ők is, igaz, úton-útfélen gúnyolják, nemzeti giccsnek tartják az erről szóló dalt, és nem vesznek részt avíttasnak mondott óbégatásában. De mi ne merészeljük kitagadni őket. A különbség, hogy most nem kell tennünk semmit, elég, ha hátra dőlünk, és kérünk egy kávét.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. február 11. 07:14
Ottó!! Sok a 3B !
Dixtroy
2024. február 10. 18:48
"Olyan ez, mint amikor az összes hazaáruló is a magyar nemzet részének érzi magát." Mint amikor a kocsmában a székely bácsinak odaszól a néger, hogy mit néz, ő is székely, aztán a bácsi azt mondja, jó, te is székely vagy, rendben, de akkor én mi vagyok? Ha ők is a nemzet részei, akkor én hova tartozok?
makapaka2
2024. február 10. 18:37
Szomorú, hogy a minden erkölcsi alapot nélkülöző ellenzéknek , ocsmány támadásával sikerült lemondásra bírni Novák Katalint.Ezzel elterelték a figyelmet a saját simlis, korrupt ügyeikről, a vén gazember támogatásával.
llnnhegyi
2024. február 10. 18:30
Még mindig ott vannak? !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!