Egy országot tettek tönkre

2024. február 11. 21:33

Ezek papolnak morálról. Az ember esze megáll.

2024. február 11. 21:33
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Bűn és bűnhődés a jobboldalon. Bűnök, aljas trükkök százai és következmények nélküli ócska cinizmus a baloldalon.

Az embernek a gyomra felfordul, amikor hallja ahogy morális alapon fröcsög a posztkommunista csőcselék. Ha a politikában igazán érvényesülne az erkölcs, akkor az Apró-Dobrev-Gyurcsány klánhoz hasonló dinasztiák nem léteznének a palettán. A nagypapa tevékeny kiszolgálója volt a legsötétebb diktatúra éveinek, amellyel megalapozta családjának a politikai befolyást generációkra.

Aztán jött az anyuka, aki a 90-es évek felfordulásában – kihasználva az örökölt befolyást – megalapozta a család hatalmát pénzügyileg is. Ezután jöttek a gyerekek, akik levezényelték hazánk totális kifosztását szellemi, pénzügyi, erkölcsi értelemben. Egy országot tettek tönkre. Amikor pedig az emberek azt mondták, hogy elég volt, akkor lovasrohamot vezényeltek rájuk és kilövették a tüntetők szemét.

Ezek papolnak morálról. Az ember esze megáll, mi lesz még itt?!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:37
🍓 ️ F­­­o­r­r­­­ó­­­ l­á­­­n­­yok sz­­ex­­­et ak­­ar­n­­­ak, ba­sz­­­d m­­­eg ők­­et itt 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
bsztcs
2024. február 12. 19:33
Itt akinek le kell mondani, az gyurcsäny. 1 hazaärulo. A felesegevel együtt. Eläruljäk a hazäjukat. Fillerekert.
Kanmacska
2024. február 12. 18:52
A hídpénz botrány, a guruló dollárok után sem mond le egyetlen baloldali politikus sem. Ezek pofáznak erkölcsről?
Grogu
2024. február 12. 10:26
Jó cikk lett, kis kiegészítés ehhez a "morál"-hoz: Tiborcz István, Orbán Viktor veje állami közbeszerzésekből 2010 óta az általa tulajdonolt vagy befolyása alatt álló cégek legalább 1344 milliárd forint értékű állami megbízást nyertek el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik