Idegenszívűek

2024. január 21. 22:22

Igen, a Momentumra gondolom. Egészen konkrétan Cseh Katalinra és Donáth Annára.

2024. január 21. 22:22
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo / 888

„Persze, naivság lenne azt gondolni, hogy akik magyarként Magyarország ellen tesznek azért művelik, mert nem értik, amit korábban leírtam. Nem, dehogy! Azért csinálják, mert eladták a magyarságukat, elárulták a hazájukat. Ha egyáltalán bármikor is magukénak érezték azt.

Felfoghatatlan számomra, hogyan süllyedhet valaki annyira mélyre, hogy Budapestről Brüsszelbe utazva lázít Magyarország ellen, gyalázza azt, ami a sajátja. Legalábbis a személyigazolványa szerint.

Igen, a Momentumra gondolom. Egészen konkrétan Cseh Katalinra és Donáth Annára. Ők ketten idegenszívűek, idegen érdekeket szolgálnak. Mindezt pénzért teszik, nagyon sok pénzért.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2024. január 22. 15:12
Azok az enyhén borostás hónaljak mindig lenyűgöznek. 🤮
daermon
2024. január 22. 13:53
Amikor eszembe jut, h. ez a 2 szemétláda hogyan is került oda, mindig eszembe jut, h. pi..ba az egész választási rendszerrrel, legyen egyéni körzet 'azt jóvan! Lássuk sikerül e meggyőzni a "magyar embereket", h. ez nem ellenük, hanem Orbán ellen van. Francba a sumákolással a pártlistákon. 21 (?) képviselőből 2 Momentum - ez ugye 20 fős frakciót jelentene itthon. Hogy????
Mandolini
2024. január 22. 13:12
két hazaáruló kurva
galancza-2
2024. január 22. 12:57
Dani! Jó a cikked ,de annyit hozzá tennék hogy botmixeresék nem magyar nemzetiségűek, sose voltak azok,és soha nem tekintették Magyarországot a hazájuknak. Sőt! Megfogalmazhatatlanul gyűlölik Magyarországot és a magyarokat. Ahogy szamueli,acél, körmös,lukács, fletó, kiskörmös, libás gordi, magyartalan balu, cenzor ildi, fletóné,drazsé. fegyőr, sz.csanesz,listtázó marci, sörösgyuri, torotucsek, dúrika, novinger,stb,stb,stb.........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!