Pár óra alatt már több mint 25 millióan nézték meg Tucker Carlson interjúját Orbán Viktorral!

2023. augusztus 30. 08:20

Carlson nemrég Donald Trumppal, amerikai elnökjelölttel készített interjút, amelyet szintén a Twitter-oldalára töltött fel.

2023. augusztus 30. 08:20

Ahogy arról a Mandiner is korábban beszámolt, Tucker Carlson amerikai televíziós szakember Orbán Viktorral készített egy fél órás interjút. A videóban szó esett az orosz-ukrán háborúról, az Amerikai Egyesült Államokról, valamint a magyar nemzet küldetéséről is.

Carlson nemrég Donald Trumppal, amerikai elnökjelölttel készített interjút, amelyet szintén a Twitter-oldalára töltött fel. Ezen a videón a megtekintések száma meghaladta a negyedmilliárdot, 262 millió megtekintésnél jár. Orbán Viktor is nagy népszerűségnek örvend, hiszen

a magyar miniszterelnökkel folytatott beszélgetését 8 óra alatt már több mint 25 millióan nézték meg!

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. augusztus 31. 08:43
104 milló.
zoligoo
2023. augusztus 30. 19:26
75 millió!,
Performan
2023. augusztus 30. 15:25
Abba gondoljatok bele, hány államfő beszélHET ma olyan szabadon a világban, mint Orbán. Tényleg, hány? A liberalizmus a kollektivizmus legvisszataszítóbb rémképét hozta ránk. Egy vad és sötét diktatúrát, ahol már nem csak az egyes országok vezetői, de a politikai pártok tagjai, sőt az újságírók sem mondhatják el a saját gondolataikat. Éppen ezért jobbára olyanokat válogatnak e kontraszelektált székekbe, akiknek már eleve saját gondolataik sincsenek. Végül ők lettek a libsik. Az emberi faj leggyávább, egyben legbutább példányai.
Performan
2023. augusztus 30. 15:17
A végén népirtás miatt fognak koncepciós eljárást indítani a komcsik Orbán ellen. Ahány liberális ma gutaütést kapott :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!