A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hiába vergődik Donáth Anna, a Momentum sem képes egyedül elindulni egy választáson

2023. december 03. 19:23

A csúnya emlékezetű Demszky Gábor járt így.

2023. december 03. 19:23
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

„Donáth Anna sikeresen elintézte magának, hogy olyan, valódi párt nélküli politikus váljon belőle, mint Karácsony Gergelyből. Kiderült ugyanis, hogy a Momentum önkormányzati politikusai pontosan tudják, hogy egyedül semmire sincs esélyük, legfeljebb egy listás helyre a nagyobb városokban. Valójában annyira sem, mert arra sincs erejük, hogy egy nagyvárosban minden körzetben elinduljanak.

Keserű szembesülés ez a valósággal. 

A csúnya emlékezetű Demszky Gábor járt így, amikor a maga szerény képességeivel SZDSZ-elnökként megpróbált betüremkedni harmadik pólusnak az MSZP és a Fidesz közé. Ja, a Karácsony is így járt, hiszen tulajdonképpen ő meg az MSZP-vel akart befurakodni a DK és a Fidesz közé, az ismert sikerrel. Az összes ismert ellenzéki politikus közös tulajdonsága az, hogy semmiféle képessége nincs arra, hogy bármit is mondjon a választópolgároknak arról, hogy mi is lenne akkor, ha kormányozni fog. De ez, hála a globális progressziónak, a bal- és liberális pártoknál nem is kérdés manapság. A sajtó csinálja őket és a sajtó is csinálja ki őket, amikor a választók is rádöbbennek, hogy mennyire hülyék. A magyar helyzet sajátsága az, hogy a magyar választók, az ellenzékiek is tudják, hogy a politikusaik hülye semmirekellők, a pártjaik pedig virtuálisak. 

Donáth Anna most megpróbált úgy tenni, mintha nem lenne az. 

Lehet, hogy szakértőket megkérdezett arról, miként próbálja meg felépíteni magát, de a pártját láthatólag nem kérdezte meg. Pedig nincsenek olyan sokan, hogy azt egy délután alatt ne tudta volna letelefonálni”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. december 04. 20:38
" A magyar helyzet sajátsága az, hogy a magyar választók, az ellenzékiek is tudják, hogy a politikusaik hülye semmirekellők, a pártjaik pedig virtuálisak. " Tűpontos.
Majdmegmondom
2023. december 04. 07:09
Jajj már. Nem is akartak egyedül indulni, az egész csak játék. Ferenc túl kevés helyet biztosított nekik, ezért Annácska kiállt a nyilvánosság elé és leturházta Fletót, mert tudta, hogy azért szükség van rájuk. Ezek után megkapta a Momentum még azt a pár helyet a listán és létezik az a hajlékony gerinc, ami segít véleményt változtatni egy nap alatt. Gerire is sokan szavaztak, pedig őt elütötte a villamos szintén egy nap alatt...
states-2
2023. december 04. 01:50
Képzeljük el ezeket kormányon, amint püfölik egymást a koncért. Ki az a hülye, de tényleg, aki ezekre szavaz.
SzaboGeza
2023. december 03. 23:46
A momentum magában nem tud indulni!!! Kíváncsi leszek kivel fog párosodni, a megmaradásáért!!!:))) Nem függetlenek EZEK, hanem a függők!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról