Orbán Viktor: Nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek

2023. november 20. 17:50

„Ezért arra kérem mondja el Ön is a véleményét és töltse ki a Nemzeti Konzultációt”– hangsúlyozta a miniszterelnök hétfői bejelentésében.

2023. november 20. 17:50
null

Fontos üzenet! Hamarosan! – jelent meg Orbán Viktor Facebook-oldalán hétfő délután a felhívás.

A miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy a következő hónapokban minden családnak kézbesítik a szuverenitás védelméről szóló nemzeti konzultációt. Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy ideje volt kikérniük az emberek véleményét, mert a következő hónapokban egészen az uniós választásokig „súlyos viták várnak” a kormányra Brüsszelben. 

Majd azt is hozzátette, hogy ez „régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk”

„Több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának. Azt akarják, hogy ha már náluk nincs, akkor nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi magyarok is engedjük be a migránsokat. De mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek” 

hangsúlyozta a miniszterelnök.

„Ezért arra kérem mondja el Ön is a véleményét és töltse ki a Nemzeti Konzultációt” – zárta videóját. 

Nyitókép: Orbán Viktor, Facebook

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Verdbenekhy
2023. november 27. 16:44
Nem akarunk! Mi úgy fütyülünk, ahogy Putyin táncol(tat)!
Osztap_Bender
2023. november 26. 06:19
Orbán Viktor: Nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek Aztán végül már fütyülés nélkül is úgy táncoltok. Mint a régi magyar mondás szerint: "van az a pénz" amiért polkát, valcert, francia négyest, stb. táncoltok a magyar palotás helyett.
ProletarFC
2023. november 25. 22:43
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Én itt a mandineren is megírtam elég sarkos a véleményemet a maguk foskapitalista antiszociális 1989 óta tartó csürhepatkány ellenforradalmi reakciós kulák és jenki szopacs rendszeréről, többször sátánfosnak nevezve azt, nincs miről konzultánom Önökkel A dakota közmondások könyve szerint két éle indián van a szopacs és apacs. Én apacsindián maradok, a szopacsokkal meg úgy konzultálé ahogy akar. köszönöm Tisztelettel a tartarossz blog
Lajoss
2023. november 21. 15:37
A Putler-pincsi kérdései a birkáihoz…🤮🤮🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!