„Összehozhatnánk valami nagyon f*szát” – lemezt készítene Orbán Viktornak Dopeman (VIDEÓ)

2023. október 26. 09:58

„Itt vagyok, várom a megkeresést!” − fogalmazott videójában a rapper.

2023. október 26. 09:58

„Ezúton felajánlom, hogy szívesen elkészítem az első lemezét” – ajánlotta fel TikTok-videóban Dopeman Orbán Viktor miniszterelnöknek annak apropóján, hogy a magyar miniszterelnök baseballsapkát kapott Donald Trumptól – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Videójában a kormányfő megfordította fején a sapkát, majd azt mondta: rappelne is egyet. Erről itt írtunk bővebben.

A „miniszterelnöknek egy igazi old school gengszterrap dukál”

Dopeman szerint a „miniszterelnöknek egy igazi old school gengszterrap dukál”. A rapper megjegyezte: Majka, a Fekete Vonat is általa futott be, de még Ganxsta Zolee legnagyobb slágereit is ő írta.

Összehozhatnánk valami nagyon f…szát. Itt vagyok, várom a megkeresést!

− fogalmazott Dopeman.

Ezt is ajánljuk a témában

Mutatjuk az említett felvételt:

@dopemantv_official ELNÖKÖM! Itt az idő, most vagy soha…🎱🔥💣💥😎 Ha a 2 OG összefog, kő kövön nem marad…💪👊🥊 Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt…💣💣💣 #foryou #fy #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #viralvideos #neked #nekedbelegyen #orbánviktor #magyarrap #dopeman #d1g #majka #feketevonat #tko #ganxstazolee #producer #dopebeat #gengszterrap ♬ Straight Outta Compton - N.W.A.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 28. 17:28
Volt, akinek nem csak a szája járt: https://www.youtube.com/watch?v=bdTBCQuDsPE
Advocate
2023. október 28. 10:37
VIII. kerületi mese!
Xplorator
2023. október 26. 21:51
Primitív cigányproli....
B_kanya
2023. október 26. 19:33
"UpSaluteB_kanya 2023. október 26. 17:30 Igen. A Tank Kapuja vagy mi. Valami Buddhista bullshit "főiskola". " Ja, pucér vobi Sancho Panzája FAM ott tanít, de legalábbis tanított :) .... NEM tudtok úgy mocskolódni sem, hogy vissza ne üssön - mert HÜLYÉK VAGYTOK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!