Havas nagyon durván anyázta a fradistákat

2023. szeptember 06. 13:43

Ennek az embernek semmi sem szent?

2023. szeptember 06. 13:43
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Havas Henrikről pontosan tudjuk, hogy Újpest-szurkoló. Azt is tudjuk róla, hogy ő bizony mindenhez is ért. Nagyképű, pökhendi, fellengzős stílusával még a baloldali, liberális megmondóemberek sorából is kilóg, lefelé. Ezt számtalanszor bizonyította.

A közelmúltban például a magát rendszerint focirajongóként említő Havas Szoboszlait fitymálta le, természetesen összekötötte a dolgot egy jó kis kormánypártipolitikus-kritikával, ugyanis nagyon szúrta a szemét, hogy Nacsa Lőrinc örülni mert Dominik sikerének. Majd a ballib kötelezettségének is eleget tett, mert megvédte Kőszeg Ferenc pedofíliát mentegető kijelentéseit. Most pedig ismét kibukott belőle a magaskultúra. Ezúttal az általa gyűlölt Ferencvárost és a zöld-fehér csapat szurkolóit támadta meg minősíthetetlen stílusban a csapat edzőváltása kapcsán.

Néhány magvas gondolat a posztjából:

»Általam mélyen nem tisztelt Fradi-szurkolók! Azt hiszem, életemben először szólok hozzá egy Fradi belügyhöz. Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy Máté Csaba helyett egy szerb edzőt szerződtetett a Fradi. (...) Egyszerűen nem értem, mit művel ez a Kubatov elvtárs meg az Orosz Pali nevű bohóc.«

Tanár úr figyelmét bizonyára elkerülte, vagy szimplán a sárga irigység beszélt belőle, hogy ez a két ember, akit említ, Kubatov Gábor és Orosz Pál a Ferencváros történetének legsikeresebb időszakát hozta el. Ugyanis a Fradi zsinórban ötször nyerte meg a magyar bajnokságot és zsinórban ötször jutott be valamilyen nemzetközi kupa csoportkörébe. Tehát mégsem végzik olyan nagyon rosszul a munkájukat.

Arról nem is beszélve, hogy amikor posztjában a kedvenc csapatát fényezte, arról nem tett említést, hogy az a múltbéli sikeres időszaka a lila-fehéreknek Újpesti Dózsaként valósult meg, a kommunista belügy csapataként. Ennyit a szegény, hátrányos helyzetű, sanyargatott Újpestről. Ezt érdemes tisztázni, amikor kontextusba helyezzük a Havas posztjában leírtakat.

De a Tanár úr nem állt meg itt, a Fradi-szurkolókba is beleszállt, méghozzá nem is akárhogy,:

»A fekete seregnek üzenem: nem csak maguk bunkók, de a szüleik is!«

Ez tényleg mindennek a legalja, ez lenne a baloldali értelmiség diszkrét bája? Fradi-szurkolóként, személy szerint kikérem magamnak ezt az alpári, kocsmai stílust! El a kezekkel a szüleinktől!

Eddig, és ne tovább!”

Nyitókép: 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2023. szeptember 06. 18:44
Én kifejezetten utálom ezt a Havas Johnt, de most nincs igazad. Bár szarul fogalmaz, de érthető az üzenete, hogy a Fradi lecserélt és egy sikeres, jó magyar edzőt egy labilis szerbre. Nem volt jó döntés, de ezt majd később megtudjuk. Egyébként Kispest drukkerként soha nem gyűlöltem egyik tábort sem és a nemzetközi meccseken mindig a magyar (sajnos mind ma már csak nevében meg szurkolóiban magyar) csapatoknak drukkolok. A primitív Havas - nagy hangsúlyt fektetett a gyűlöletbe, de csak azért, hogy mindenki megértse, hogy szerinte milyen rossz ötlet volt... Ahogy írt, az is, de ő alapban ilyen barom...
zovirax
2023. szeptember 06. 18:05
Vén marha...
maniac13
2023. szeptember 06. 17:55
Ráadásul kedvenc csapatának is szerb edzője van. Ott nem gond?
Gullwing
2023. szeptember 06. 17:31
Remélem a kemény mag kiteriti a belét ennek a szarkupac, senkiházi, bolsi szarnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!